Bestelpagina TKMST Test, interesse en sector-/profielkeuze

Een snelle en makkelijke manier om inzicht in de belangstelling van uw leerling te krijgen als het gaat om profiel- en sectorkeuze De leerling kan met de score meteen zelf zoeken naar opleidingen en beroepen in het actuele Studie Keuze Programma op TKMST.nl. De TKMST Test is er voor vmbo, havo/vwo en mbo.

De TKMST Test geeft een score op sectoren/profielen en belangstellingsgebieden. Leerlingen kunnen de TKMST Test gebruiken als oriëntatie op de keuze voor een sector of profiel en aan het eind van hun schoolloopbaan kan de interessetest ingezet worden voor studiekeuze.

U heeft inzicht in de testgegevens van leerlingen en controle over welke leerlingen de test gemaakt hebben. Dit geeft de mogelijkheid om in een persoonlijk contact met de leerling zijn of haar interesse in relatie tot studiekeuze te bespreken. De online TKMST Test biedt leerlingen de mogelijkheid de testuitslag thuis te bekijken. Ook u kunt tickets en leerlinggegevens beheren op school en/of thuis.


Het principe van de TKMST Test - interesse en sector-/profielkeuze De volgende tarieven zijn van toepassing:
25 - 249 tickets á € 2,88
250 - 499 tickets á €2,77
500 - 999 tickets á € 2,60
1000 en meer tickets á € 2,49

U kunt tickets bestellen voor:
TKMST test vmbo ticket
TKMST test havo/vwo ticket
TKMST test mbo oriëntatie op mbo en werk
TKMST test mbo oriëntatie op hbo

Bestellen?

Stuur een e-mail naar info@tkmst.nl met daarin uw gegevens (naam, naam instelling, telefoonnummer en e-mailadres) en het aantal tickets dat u voor de verschillende testen wilt bestellen. Geef duidelijk aan voor welke test(en) u tickets wilt bestellen.