Geschreven door Elise
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in roosendaal

“Deeltijders zijn net pitbulls”

Monique Sewpersad
“Werken in de logistiek vind ik boeiend. Na mijn meao ben ik terechtgekomen bij een internationaal expeditiebedrijf hier in Rotterdam. Daar regel ik de administratieve afhandeling van opslag en overslag van goederen. Ook houd ik me namens de klant bezig met de import, export en distributie van die goederen.

Ik wilde altijd al een hbo-opleiding volgen, om mijzelf verder te ontwikkelen. Toen mijn werkgever, Racon IFF, het me aanbood, heb ik dan ook onmiddellijk die kans gegrepen. Uiteraard werd het de logistiek. De opleiding is heel praktijkgericht. We gaan veel dieper in op de stof dan ik gewend was. Dat zet je wel aan het nadenken. Ook maak je kennis met andere organisaties waardoor je je eigen bedrijf kritischer gaat volgen. Of je moet aan de hand van de theorie een casus uitwerken. Op het gebied van management bijvoorbeeld: heel leerzaam. Na zo’n opdracht zeggen mijn collega’s: “O, ze heeft weer achter de boekjes gezeten”. Maar ze vinden het wel prachtig.

Tot nu toe is de studie goed te combineren met het werk. Dat komt ook door mijn klasgenoten. We vormen een hechte groep en allemaal zijn we net pitbulls. We gaan er echt voor en ondersteunen elkaar als iemand het even moeilijk heeft. Nee, we laten niet meer los, totdat we ons diploma binnen hebben.”

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...