Geschreven door Elise
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in roosendaal
1

“Ik doe er veel ideeën op voor mijn werk”

Al op de mts merkte Bas Krommenhoek dat hij bedrijfskundige vakken wel leuk vond. Het duurde echter nog vijf jaar voordat hij besloot definitief die richting in te slaan. Eenmaal werkzaam bij Alphatron in Rotterdam, hakte hij de knoop door. Bij deze leverancier van hoogwaardige elektronicacomponenten kan hij als productspecialist allerlei middelen aanwenden om de aandacht van de klanten te trekken en ze goed te informeren. “Ik ontdekte hoe interessant de communicatie met de klant kan zijn. Productsheets ontwerpen, een internetsite opzetten, de presentatie van de verkopers verbeteren, mailingen opzetten, noem maar op.”

Nadat hij zich uitgebreid had georiënteerd bij verschillende hbo-opleidingen, besloot Bas Communicatie te gaan studeren. “Die opleiding heeft als voordeel dat ik maar één avond in de week naar school hoef. Zelfstudie en projectopdrachten kan ik zelf inplannen. Als je een fulltime baan hebt is dat prettig, al vereist het vooral in het weekend veel zelfdiscipline.”
Nu hij met de studie bezig is, ziet hij meer pluspunten. “Bij een vak als psychologie leer je hoe je mensen zover kunt krijgen dat ze je product gaan kopen. Op je werk ben je daar wel mee bezig maar nu doe je het veel doelbewuster.” Verder is de opleiding breed opgezet waardoor je een ruime kijk krijgt op de bedrijfsprocessen binnen een organisatie. “Ik doe er veel ideeën op voor mijn werk. Nu al zeggen ze dat ik de presentaties die ik op school moet houden, ook maar op de zaak moet geven.”

 
Deze blog-post is geplaatst in:
1

Reacties

Anoniem zegt:

05/07/2011 om 20:13

war heb je communicatie gevolgd?

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...