Geschreven door Elise
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in roosendaal

3e jaars deeltijdstudent Personeel & Arbeid

Dineke Boshoven (37)

<!-- Foto --> <!-- Tekst -->

als personeel- & organisatieadviseur vier dagen per week werkzaam bij Dijkzigt AZR Rotterdam:
Voorheen werkte ik bij Unilever Research ardingen als training- & development-coordinator. Toen ik weer wilde gaan studeren, heb ik getwijfeld tussen HBO- V (Verpleegkunde) en Personeel & Arbeid. Uiteindelijk koos ik voor P&A omdat ik de breedte van de leiding belangrijk vind en de diverse functies die je er mee kunt irvullen. Bovendien leken de vakken me aantrekkelijk.

Werken en studeren is redelijk pittig. De studiebelasting is voor mij te doen. Het opnieuw in de schoolbanken plaatsnemen en het volgen van de lessen samen met studiegenoten heb ik steeds als zeer prettig ervaren. je hebt er eigenlijk een extra set collega's bij.

Wat mijn toekomstbeeld betreft heb ik mijn plan al verwezenlijkt met de functie die ik nu bij Dijkzigt bekleed. Ik werk al twintig jaar, dus in die zin heb ik veel ervaring opgedaan. De opleiding geeft een enorme stimulans in de goede richting. Het valt allemaal heel mooi samen. Wat er in zit, gaat er niet meer uit; zo ervaar ik hetgeen ik geleerd heb in de afgelopen jaren. En verder ben ik nog lang niet uitgestudeerd: ik vind het veel te leuk om te doen!'

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...