Geschreven door Elise
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in roosendaal
3

Drama kan iedereen

Ineke Kieftenburg

<!-- Foto --> <!-- Tekst -->

"Ik kom oorspronkelijk uit Noord-Holland en woon op kamers in Leeuwarden. Het bevalt me hier heel goed. Op de middelbare scool wist ik al dat ik therapeut wilde worden. Ik heb voor Drama gekozen, want het ligt mij heel goed. Ik vind het leuk om expressief bezig te zijn en mijn gevoel te laten gaan. We werken in een vertrouwde en veilige omgeving. Het is heel leerzaam. Je leert veel over jezelf, door middel van feflectie. Je sterktes en zwaktes moet je professioneel hanteren en er niet in vastlopen. Bij deze opleiidng leer je jezelf goed kennen. Dit is natuurlijk nodig, voordat je andere mensen kunt helpen. Ik wil graag in het bedrijfsleven aan de slag. Bedrijfstrainingen geven lijkt me leuk. Of een eigen programma samenstellen voor een specifieke doelgroep, bijvoorbeeld managers op het gebied van van teambuilding."

 
Deze blog-post is geplaatst in:
3

Reacties

Anoniem zegt:

07/03/2012 om 15:09

betrekken ze hier het Christelijk geloof in deze opleiding?

Anoniem zegt:

20/04/2011 om 22:10

Hoi! Ik zie je reactie nu pas, omdat ik hier normaliter nooit echt op kijk. CT is een combinatie van theorie en praktijk. Door middel van zelfstudie, het samenwerken in groepen aan opdrachten en binnen het medium zowel samen als individueel te werken, vind ik het persoonlijk een mooie afwisseling tussen praktijk en theorie. Zeker in combinatie met korte en langere stages. Succes!

Anoniem zegt:

06/04/2011 om 13:22

Hey Ineke,

Zelf ga ik waarschijnlijk ook studeren in Leeuwarden.
Alleen kan ik nog geen keuze maken tussen de SPH en CT.
Dit omdat ik nog te weinig weet van CT. Ik heb wel rondgekeken op internet, maar ik weet niet of dit de juiste opleiding voor mij is. Krijg je veel theorie of is het toch meer praktisch met het medium wat je kiest? Zelf lijkt mij dans of drama erg leuk..
maar hoe moet ik me dat voorstellen? Kan jij hier iets over vertellen?
groetjes

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...