Geschreven door Elise
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in roosendaal
4

tweedejaarsstudente Fysiotherapie Breda

Marleen Beljaars:´Ik maakte kennis met de opleiding in Breda via de Studiebeurs in Utrecht. Dat ik fysiotherapie zou gaan studeren, stond al vast. Alleen moest ik nog kiezen tussen Rotterdam en Breda. Het werd Breda, omdat ik deze stad veel leuker vind dan Rotterdam. Ik wil graag met kinderen gaan werken. Vorig jaar liep ik stage op een Mytylschool, waar kinderen met een handicap op zitten. Dat vond ik fantastisch. Ik kan het goed vinden met kinderen.’

 
Deze blog-post is geplaatst in:
4

Reacties

Anoniem zegt:

09/03/2012 om 09:50

Hallo,

Ik zit nu in het vijfde jaar van de Havo. Ik wil graag fysiotherapie gaan studeren en ook het liefste in Breda; een geweldige stad! Ik ben alleen wel erg benieuwd naar de vakken de in het eerste jaar worden gegeven; welke vakken zijn dit precies? En met welke boeken wordt er gewerkt?

Anoniem zegt:

20/01/2012 om 10:27

wij zitten nu op 3havo en we zijn aant twijfelen tussen pabo en fysio!
wat is het leukst?

Anoniem zegt:

12/01/2012 om 21:54

ik zit nu in havo drie en moet volgend jaar mijn profiel kiezen, ik weet al dak ik n&g ga doe met natturkunde en biologie.

Anoniem zegt:

19/11/2011 om 12:27

hallo, ik zit nu in Havo 4 en zit nog heel erg te twijfelen wat ik wil gaan studeren. Fysiotherapie lijkt me heel leuk. Maar dan wel alleen met kinderen. Kan je dan ook extra specialiseren om het gebied van kinderen? En is er in die sector ook in Zeeland werk te vinden?

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...