Geschreven door Elise
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in roosendaal

Hotelschool student: Lizzy Koenen

Hotelschool student"Deze hotelschool leert je jezelf en je kwaliteiten kennen, of je wilt of niet! Je doet versneld je hbo, en leert real life projecten doen. In echte hotels. No pain No gain, maar wel na afloop gezellig met zijn allen naar de kroeg!"

School en passie
Een school die je kansen geeft. Het kost me af en toe wat bloed, zweet, tranen en deuren (of een ander willekeurig voorwerp), maar dankzij de juiste ondersteuning overtref je jezelf elke keer weer. Ik heb eindelijk een passie gevonden waar je ook echt iets aan hebt. Het mooie is dat op EuroCollege Hogeschool alleen maar studenten zitten die er voor willen gaan.

De top willen halen
Ik wilde al een tijd richting hotelschool en heb er dan ook verschillende hotelscholen bezocht. Aangezien ik vrij ambitieus ben en de top wil halen, zocht ik een hotelschool die daar op ingericht is. Een hotelschool die je goed voorbereid en waar ik alle hulp en begeleiding kan krijgen die ik nodig heb. Daarnaast vind ik dat een hotelschool professioneel moet zijn. Ik wil namelijk serieuze ervaring opdoen. En alsof dit nog niet genoeg is, wilde ik ook een hotelschool waar sociale vaardigheden (en gezelligheid) hoog in het vaandel staan.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...