Geschreven door Marieke
Niveau HAVO
Woont in Amsterdam

Eventmanagement

"Na de havo ben ik eerst gaan werken. Ik kwam er al snel achter dat ik toch een opleiding nodig heb om iets te bereiken. Al jaren spookte het idee in mijn hoofd om “iets met events te doen” .Ik ben op zoek gegaan naar een goede school met de eis dat ik me alleen maar wilde richten op event-vakken. Dus niet events en hotel of zo."

De zoektocht naar EuroCollege
Ook wilde ik naar een school waarbij ik veel les moet volgen. Ik weet van mezelf dat ik toch niet naar school ga als ik maar een paar uur per week les heb. Tevens moest die school mij als student goed begeleiden. Ik had immers 3 jaar gewerkt. Het zou waarschijnlijk een hele toer worden om weer in studieritme te komen. Ik heb de openavonden van diverse particuliere opleiders bezocht. De ene bood een hotelopleiding aan met evenementen, de andere een toeristische opleiding met wat evenementen vakken. Dat was niet wat ik wilde. Ik ging door met zoeken...

Ik was gelijk verkocht
Toen keek ik op de site van EuroCollege Hogeschool. Ik was gelijk verkocht. Alles paste in mijn eisen pakket! Ik heb de brochure opgevraagd en toen wist ik het helemaal zeker. Ik ben nog naar een open avond gegaan, waarvan ik alleen maar enthousiaster werd. Dit is waar ik naar school wil! Mijn moeder en ik hebben gelijk een afspraak gemaakt voor een intake gesprek en ik werd gelukkig aangenomen! Vandaag is dit nog steeds de beste keuze van de afgelopen tijd!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...