Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

Sunweb Voordeelkaart afgerond!

Actief op Ibiza
Onlangs hebben we alle drie een sportabonnement afgesloten zodat we in elke grote plaats waar we op het eiland werken onbeperkt kunnen sporten en gebruik kunnen maken van de groepslessen. De Spanjaarden zijn fanatieke sporters en ook voor ons is het goed om de buikjes en billetjes strak te houden op paradise island! Ik ben benieuwd hoe vaak ik de voorkeur zal geven aan een uurtje sporten in plaats van een uurtje strand… ik ga mijn best doen! Verder wilden we graag op Spaanse les omdat het allereerst echt een prachtige taal is en we merken dat we al heel veel woorden opvangen (naast hetgeen wat ik al op NHTV had geleerd) maar het is toch wel erg leuk om het beter te spreken als je hier midden tussen de Spanjaarden woont. Echter hebben we er nu gewoon echt geen tijd voor. Misschien dat we na de opnames van de film en de grootste drukte van het hoogseizoen alsnog besluiten de lessen te gaan volgen.

Sunweb Voordeelkaart
Petra en ik zijn ernstig hard aan de slag gegaan met de afronding van onze Sunweb Voordeelkaart en met succes! De Sunweb Voordeelkaart is een kaart die € 5 kost en geschikt is voor 2 personen. Met de kaart krijgt de eigenaar o.a. € 50 korting op een volgende Sunweb-boeking, vele kortingen bij restaurantjes, in bars en op bijv. de massages, watersport, quadhuur etc. We hebben werkelijk een aantal topdeals gesloten, zoals een gratis fles Cava op vertoon van de Voordeelkaart bij een schitterend restaurantje midden tussen de sinaasappelboomgaarden in de natuur van Cala Llonga, € 100 korting bij het huren van een speedboot, 50 gratis balletjes bij het paintballen en een fixe korting op een prachtige rit te paard door Santa Gertrudis, één van de mooiste pittoreske Spaanse plaatsjes op het eiland. Uiteraard sluiten wij geen deals zonder de betreffende activiteit zelf uit te proberen! Paintball en de watersports staan nog op de planning maar een prachtige rit te paard hebben we al gemaakt! Ik mocht mijn liezen en billetjes bezeren aan de donkerbruine Jamaica die tamelijk onrustig en stumperig de bergen afdaalde waardoor mijn hartslag soms ietwat te hard tekeer ging en dat in combinatie met de inmiddels hoge temperaturen op het eiland kreeg ik het zo nu en dan letterlijk Spaans benauwd! De tocht was al met al wel absoluut de moeite waard, want mensen wat is de natuur van Ibiza prachtig!! Bij het zien van de hooibalen konden Petra en ik het ook niet laten even door dat opgedroogde gras te rollen (tja, dit bewijst maar weer dat ik toch écht uit dat boeren dorp Geffen kom). De twee opvolgende dagen was het wel even afzien want het kostte me zeer veel moeite mijn benen bij elkaar te houden.. stijf als ik ben: pijnlijke liezen van hier tot Tokyo waren het gevolg!! Thx Jamaica, but you were worth it …!

Informatieboekje
Ook zijn we werkelijk heel hard bezig geweest met ons informatieboekje wat elke gast ontvangt in de welkomstenvelop op de luchthaven bij aankomst. Dit boekje bestaat uit 32 pagina’s en mijn grootste taak was uiteraard het schrijven van de teksten. Ik ben weer diep in mijn creatieve pen gekropen en heb hiervoor behoorlijk wat nachtjes doorgehaald maar het resultaat mag er wezen! De 32 pagina’s incl. advertenties (waarvan we er nog maar ’n paar hoeven te verkopen) gaan hopelijk begin deze week richting de drukker zodat we vanaf half juni onze eigen boekjes kunnen verspreiden incl. zelfgemaakte foto’s! Jaja, dat reisleiderschap is zo nog niet zo niks!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...