Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

Gratis naar David Guetta!

Vrije tijd op Ibiza
Van de geringe uurtjes die we vrij zijn maken we met volle teugen gebruik! Ook ons netwerk doet het goed want via via weten we telkens de goede feestjes voor de beste prijzen op te sporen. Zo zijn we ca. twee weken geleden een te gek optreden van David Guetta op de hoogste heuvel bij het kasteel van D’Alt Vila in Ibiza-Stad ‘binnengesneaked’. We werden in eerste instantie helaas niet toegelaten omdat alle kaarten waren uitverkocht. Toen we bij de vip-ingang met strakke gezichten bluften dat we écht op de gastenlijst moesten staan i.v.m. onze banen en al onze klanten die binnen stonden, werd de befaamde lijst meerdere malen nagekeken maar helaas… geen Petra, Esther, Michel of Melanie te bekennen.. We stonden compleet perplex! ‘‘Hoe kon dat nou?! Wij zijn hier toch serieus wel écht Very Important Perons!’’ Na zo’n 10 minuten werden de poorten dan ook netjes voor ons geopend en konden we kosteloos naar binnen; First row David Guetta! Ik weet in elk geval zeker dat ik jullie allemaal onder de tafel speel met poker als ik weer thuis ben, zo goed heb ik leren bluffen !

GTST-ers bij Blue Marlin!
Verder zijn de beentjes weer van de vloer gegaan in Blue Marlin waar we dé GTST-ers tegenkwamen en werden we uitgenodigd voor een privé-feestje met de lekkerste hapjes en een fantastische loterij met prijzen van reizen naar o.a. Mexico, Brazilië en Jamaica incl. retour-tickets, accommodatie voor 8 nachten én All In!!! Uiteraard won ik niet want ik heb nooit geluk in het spel… maar blijkbaar dus wel in de liefde……. ! Ushuaïa is dé club on the island sinds 2011. Hier kwamen we in contact met de Commercial Director van the place to be die ons vervolgens uitnodigde om mee te gaan naar zijn VIP-tafel in Pacha (een dergelijke tafel kost honderden euro’s per avond). Om eerlijk te zijn voelde ik er niet zoveel voor want ik ga liever los op de Dance Floor dan tussen die Bobo’s in pak te staan met een veel te luxe drankje en een beetje arrogant op en neer te deinzen en iedereen te laten zien dat jij daar staat… very interesting… NOT. Ik hield het dan ook niet lang vol.. ik ging liever op tijd slapen zodat ik de volgende dag fit op Jamaica kon rijden!

Oude dierentuin komt tot leven
Ook hebben we het inmiddels wereldberoemde ZOO-Project bezocht in Sant Antonio. Tijdens deze feestelijke avonden tovert men zich compleet om tot wild beest. En dan bedoel ik niet tot poes of hond maar tot wilde tijger, sneaky snake of charmante zebra. Uiteraard was dit feest overladen met Engelse beesten en de tijgers gingen compleet los op elkaar. De antiopen werden aangevallen en de Afrikaanse stamleden deden hun dansjes op de vier podia met te gekke trance- en dance-muziek als leidraad. Het was mogelijk om je te laten schminken (en ja, íedereen deed dat behalve saaie Petra en ik) en je kon je zelfs laten masseren.. het moet niet gekker worden hè! Zien jullie het al voor je, een massageplek bij Boet achterin het rokershok of strippende tijgers achter de bar in Carras en Dependance of Bruxcelles? Hier kan het gelukkig allemaal!

Nieuwe auto!
Als klapper op de vuurpijl kreeg ik twee weken terug ook nog eens mijn nieuwe auto! Hoe heerlijk is het om wakker te worden gebeld met de mededeling dat je je kleine (maar zéér flexibele) Hyundai i10 in mag komen wisselen voor een gitzwarte Opel Corsa (die er inmiddels uitziet als een zandbak, zowel van binnen als van buiten) maar me = happy!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...