Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

Off-road met de jeepsafari!

Onze excursies uitproberen
Met ons Sundio-team (Sunweb, Sudtours, Jiba en GoGo) zijn we vrijdag op jeepsafari geweest. Onder begeleiding van gids Erick hebben we alles geleerd over de flora en fauna van Ibiza. We hebben zelfs aan de rozemarijn en lavendel geroken en weten nu exact hoe ons favoriete lokale likeurtje ‘Hierbas de Ibiza’ wordt gemaakt. 1 drankje is goed voor de spijsvertering (niet onbelangrijk), 2 drankjes zijn goed voor de liefde (nog belangrijker) en na 3 shots herinner je je de dag erna niets meer! Die laatste zal ik onthouden want die zal vast nog wel eens goed van pas komen . Verder komen we hier allemaal kilo’s aan van de overheerlijke aïoli. Het witte goedje is vele malen sterker dan we in Nederland gewend zijn en echt TE lekker! Nadeel is dat we alle drie last hebben van slaapstoornissen na een avondje aïoli met stokbrood want we worden allemaal wakker met een gevoel alsof we teveel alcohol op hebben zo snakken we naar glazen water (gevolg van veel en zeer sterke knoflook maar wat zal ons bloed hier reinigen)!

Bekende gezichten!
Erg leuk was het feit dat Jerney (ken ik van mijn studie aan NTHV) hier samen met haar zus Wendy op vakantie was. Ik ben een avondje bij hen geweest en we hebben heerlijk gebarbecued! Wendy stond letterlijk te springen om de kip, hamburgers en spies te braden en we hebben weer heerlijk bijgekletst. Zo weet ik dat Jerney eigenlijk nog niet helemaal ‘af’ is omdat ze zeven weken te vroeg is geboren. ‘‘Anders had ze vast veel meer op haar big sis geleken’’ (met alle details van dien)…no comment but too funny ! Ook waren branchegenoten Chantal (Stip reizen) en Freek (zelfstandige) die ik via mijn vorige jobs ken hier met een cruise-reisje. Wij hebben elkaar even gezien in de oude stad van Ibiza en gezellig wat gedronken! Bekende gezichten doen het altijd goed .

Extra draaidag op de set
Verder heb ik samen met Petra nog een dagje meegedraaid op de set! Verwend als ik ben vond ik er deze keer om eerlijk te zijn al niet meer zoveel aan. Hoe prachtig de locatie ook was, maar zelfs Marly (Nina GTST) en Gigi (Lorena GTST) chagrijnig te wachten tot ze eindelijk weg konden. Nina’s typische ‘Nina’s-Face’ is geen gespeelde face maar haar échte gezicht (zie foto). Lorena speelt ook absoluut zichzelf want in het echt gedraagt ze zich net zo bitchy als in de beroemde soap-serie. Rick (dokter Simon ‘van vroeger’ uit GTST) daarentegen is een erg leuke vent met humor! Deze man heeft een hele leuke rol; hij speelt de beschonken foute vader van 3 dochters (Sanne, Marly en Gigi). Tot overmaat van ramp viel hij tot 2 keer toe perongelijk van het podium en ook al was het vrij triest om te zien.. Petra en ik lagen dubbel van het lachen! Tijdens deze scènes vullen we vooral het publiek in de hippe beachclub maar zijn we niet zo goed in beeld als tijdens de eerste opnamedag. Toch weer leuk om mee te maken!

Vriendinnetje op Ibiza
Aanstaande dinsdag krijg ik mijn eerste persoonlijke hoogachtende bezoek hier! Ik ga Eline, een van mijn beste vriendinnen, dinsdagochtend ophalen van de luchthaven en heb een súperleuk programma in elkaar gezet voor de dagen dat ze hier is, ik heb er zin in!! De week erna komen Linda en Anneke deze kant op en ook dat wordt helemaal te gek!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...