Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

GOGO-programma is af!

Bezoek van onze manager
Vorige week was onze areamanager Hoite weer even op bezoek geweest en is het GOGO-programma compleet in elkaar gezet. Dit betekent dan ook dat we vanaf volgende week de kroegentochten en cocktailavonden voor GOGO gaan draaien, ik ben benieuwd! We hebben niet héél veel gasten van GOGO hier omdat de doelgroep jong is en de prijzen van Ibiza gemiddeld te hoog liggen voor hun leeftijdscategorie. Daarom zijn bestemmingen als Cherso, Albufeira en Salou veel aantrekkelijker voor hen. Wij hebben hier een reisleidster die zich volledig op GOGO richt en wij staan haar bij tijdens drukke avonden.

Nog meer bekenden op Ibiza!
Deze week zijn stapmaatjes Roy en Bas uit Den Bosch hier op vakantie. Een paar dagen terug hebben we een cocktailavondje gehouden in Ibiza-Stad en hen alles verteld over het eiland wat we wisten. Zo ook dat Blue Marlin toch echt wel een must see is als je hier bent maar de heren waren bang dat dit een te commerciële ervaring zou zijn voor hen. Uiteindelijk hebben Petra en ik hen toch over weten te halen om zondagavond te gaan kijken en yes, de mannen hadden een te gekke avond! We zijn er zelf ook nog naartoe gegaan dus ook dat was weer erg gezellig en ook heel erg leuk om weer bekenden ‘van dichtbij’ te zien en te spreken en het even te hebben over die oergezellige stad Den Bosch en het Brabantse gebrabbel weer te horen i.p.v. het hoog-Hollands van mijn Noord-Hollandse collega’s. Maar ondanks dat ik die harde tonen dagelijks om me heen hoor blijft mijn G lekker zacht hoor! De mannen hadden een Ducks United auto’tje gehuurd en natuurlijk is dat súpercool, tot je merkt dat iemand het gaspedaal kapot heeft gemaakt terwijl je bij Blue Marlin bent….. echt heel vervelend! Gelukkig kwam er iemand van het autoverhuurbedrijf naar Blue Marlin om de car te fixen.

Gay-scene van Ibiza
Verder hebben we de echte gay-scene ontdekt! We hebben echt dubbel gelegen van het lachen. Man man dat Ibiza bekend staat om homo’s wisten we maar dat het er in de oude stad zó ruig en extreem aan toe ging wisten we niet tot afgelopen week. Per toeval liepen we een straatje in wat we eerder niet hebben gedaan en daar vonden we het uit: ‘Cala de Virgen’. Nou, er liepen niet bepaald veel Virgo’s rond maar wel aan elkaar geplakte mannen, overal waar je keek! Wel voelden wij dames ons veiliger dan ooit want we waren zó niet interessant! Het is erg grappig om te zien hoe de heren zich kleden en hoe extreem gay ze zijn. Echt compleet verwijft in hun doen en laten en praten en dat hele hippiegevoel van vrijheid heerst overal waar je loopt en kijkt. Ook komen de club-parades non-stop door de stad. Dat zijn parades met extreme mensen die reclame maken voor de feestjes in de clubs. Zo heb je bijvoorbeeld het feestje ‘La Troya’ in Amnesia. Dit is een travestietenfeest. De hele parade bestaat dus uit travestieten, extreme travestieten! Er lopen er dan zo’n 25 langs die je aanspreken, in verlegenheid brengen, hun verbouwde lichaam volledig laten zien en kleding die je nog niet met carnaval draagt al krijg je er geld bij. Ook de parade van het feestje ‘La Leche’ is erg grappig. ‘Leche’ is melk dus de mensen lopen er in koeienpakken op hoge stelten met grote koeienringen door hun neus en koebellen om hun nek door de straten.

Klaar met de opnames
De opnames van ‘Verliefd op Ibiza’ zitten erop! We zijn nog regelmatig benaderd om meer draaidagen te doen maar we hadden gewoon écht geen tijd i.v.m. ons eigen werk. Wel hebben we erg leuk betaald gekregen voor hetgeen wat we wel hebben gedaan dus dat was een leuke bijkomstigheid!

Gestart met sporten
Ook zijn we fanatiek aan het sporten geslagen (afgelopen week….) en ik ga proberen dat voort te zetten!! We hebben de les ‘Latin’ gedaan en dat was zéér goed voor de billetjes en cardio-oefeningen wat ik de dag erna goed gemerkt heb (dat is dus een teken dat ik te weinig sport…). Laten we daar dan maar eens verandering in gaan brengen!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...