Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

Tevreden klanten, gratis vouchers

Door een tsunami overspoeld!
Afgelopen week hebben Petra en ik onze hobby (en traditie) weer even voortgezet: na hard werken op zoek naar een nieuwe schitterende baai die de moeite waard is om er nog eens terug te komen. We vonden Cala Salada, een prachtige ingebouwde baai waar het bloedheet was! Na ’n tijdje ging Petra de zee op met haar luchtbedje en bleef ik bij de spullen (helaas wordt er zóveel gejat en ik kan het niet over mijn hart verkrijgen mijn BB alleen te laten). Ik besloot verder te lezen in mijn boek ‘De Mannentester’ (uit inmiddels en zeker de moeite waard en leerzaam dames!). Uit het niets kwam er een ontzettend grote golf over me heen, mijn handdoek was tot op de helft nat, ik schrok me helemaal wild want de zee was de hele middag heel rustig geweest. Toen ik opkeek zag ik dat de hele zee zich had terug getrokken en mijn hart zat inmiddels in mijn keel. Ik keek meteen of ik Petra nog ergens zag en die zwaaide direct en zag ook dat het niet helemaal goed ging. Terwijl ik op stond kwam er een enorme vloedgolf op me af, alle mensen stonden op en haasten zich naar het achterste deel van het strand waar het nog droog was. Meer dan 50% van het strand was zeiknat, de luchtbedjes (salades, erg toepasselijk voor ‘Cala Salada’) tassen, slippers etc. zwommen allemaal in de zee. Het was serieus écht heel erg eng en ik kreeg meteen de beelden van de Tsunami in Azië van voor me. Gelukkig was dit maar een ieniemienie versie maar je weet maar nooit of er na zo’n kleine golf nog grotere volgen. Toen Petra uit het water was vertrokken we dan ook meteen. ‘S avonds hoorden we dat er een aardbeving was geweest bij Noord-Afrika, vandaar dus…

Nationale feestdag
Op 15 augustus was het een Nationale Feestdag in heel Spanje die ’s avonds werd afgesloten met schitterend vuurwerk op het strand van Figuretas. Ik was er samen met Petra naartoe gegaan. Er stond een harde Rockband te spelen aan de kust en honderden mensen zaten op het strand. Wij waren moe van het werken en besloten even te gaan liggen. Ik sloot even mijn ogen, in no time viel ik in slaap! Niet te geloven! Onder die harde muziek in slaap vallen in de kou (ja ’s avonds koelt het af aan zee) in slaap vallen van vermoeidheid en het was pas 23.30uur! Toen ik mijn ogen open deed zag ik de grote kijkers van Petra met een camera voor mijn neus!! Errrrgg grappigg… ;-)! Het vuurwerk was overigens wel echt de moeite waard!

Nachtelijke telefoontjes
Verder ben ik meerdere malen middenin de nacht wakker gebeld tijdens het veel te drukke hoogseizoen. Of ik even een paar discokaartjes kan komen brengen om half 2 ’s nachts?!?! Sommige mensen denken echt dat je een robot bent en nooit slaapt!

Cadeautje van de Spa
Op de Sunweb-Voordeelkaart staat een mooie aanbieding om met de kaart naar de gloednieuwe Spa te gaan, vlakbij Ibiza-Stad. Tijdens onze welkomstinformaties vertellen we hierover tegen onze gasten die daar regelmatig gebruik van hebben gemaakt. Het was dan ook superleuk om een voucher van het management van de Spa te ontvangen die liet weten dat ze zo blij waren met onze samenwerking dat we allebei 5x gebruik mochten maken van de Spa en 2 massages mochten ontvangen, heerlijk!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...