Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

Jarig zijn op Ibiza

Verliefd voor vertrek
Het zou zomaar kunnen en het is mij overkomen; verliefd worden vlak voordat je voor bijna zeven maanden naar het buitenland vertrekt! Ohjeej, wat nu…. Alles was al geregeld. Ik wist dat ik naar Ibiza zou vertrekken en dat zo’n prille verliefdheid ook van korte duur zou kunnen zijn. Er was geen twijfel over mogelijk; natuurlijk ging ik gewoon naar Ibiza als standplaatshostess, een langgekoesterde droom! Toch hoopte ik stiekem dat dit gevoel niet zomaar weg zou gaan, ook niet bij hem… dat hij me heel misschien wel op zou komen zoeken als ik daar een half jaar zou zitten, en was ik stiekem nu al benieuwd of hij er nog steeds ‘zou zijn’ als ik terug kwam. Na een paar hele leuke dates spraken we af elkaar los te laten en over 8 maanden, als ik weer terug kwam, verder te kijken. Zo nu en dan zouden we wat contact onderhouden om te weten hoe het met elkaar ging. Dit leek ons beide de beste ‘oplossing’ na deze korte periode dat we aan het afspreken waren. Ook hij is zeer bekend met het werken in de reisbranche en weet als geen ander hoe het eraan toe gaat in het buitenland! Het is hard werken, veel nieuwe indrukken op doen, héél veel nieuwe mensen ontmoeten en dus ook open komen staan voor veel temptation met die brandende zon, prachtige stranden en vele cocktails die versleten worden tijdens zo’n seizoen! We kenden elkaar nog niet goed genoeg en lang genoeg om te zeggen dat we vol voor elkaar zouden gaan dus besloten we dat dit de beste optie was. Op 15 april, de dag dat ik vertrok, stond hij plotseling op Schiphol om me uit te zwaaien! Hartstikke leuk en superlief en ik wist gewoon; deze man kan ik niet zomaar laten gaan, ook al zit ik straks voor lange tijd op Ibiza!

Het is mogelijk!
En niets was minder waar! Vanaf dag 1 hebben we elkaar smsjes gestuurd en langzaam maar zeker werden smsjes telefoontjes. 1 telefoontje per dag werden er soms 2 en soms zelfs meer dan 3! Natuurlijk zijn we ook allebei volledig op de hoogte van de werking van Skype. Kortom; we zijn alleen maar sterker naar elkaar toe gegroeid. Hij heeft me veel tips gegevens over het werken als hostess in het buitenland door zijn jarenlange ervaring en we zijn digitaal nog gekker op elkaar geworden dan we al waren! In juli kwam hij als grote verrassing een lang weekend naar Ibiza en ook stond hij eind augustus weer op de stoep om samen met mij en mijn collega’s mijn verjaardag te vieren. En jawel, ook al is het digitaal bevestigd; het is dik ‘aan’ tussen ons! Dit laat maar even zien dat je ook in het buitenland een goede relatie kunt behouden of juist opbouwen! Laat je dus niet afschrikken door een relatie of je gevoel. Ga ervoor en als jullie sterk genoeg zijn samen blijft hij (of zij) ook op je ‘wachten’ tot je weer terug bent! En wat zijn nou 6 maandjes op ’n heel mensenleven…?

Jarig op Ibiza!
Begin september was ik jarig, jarig op Ibiza! Voor het eerst in mijn leven ging ik mijn verjaardag in het buitenland vieren en dat was hartstikke leuk! Mijn collega’s regelden een fantastische tafel vol bloemen, slingers en ballonnen in een mooie tappasbar aan het strand waar we met z’n allen aten en ik helemaal werd verwend met cadeautjes. Verder schreven ze allemaal een hele mooie boodschap op een gigantische wensballon die we op het einde van de avond, onder het genot van een glas champagne, de lucht in lieten. Wat een fantastische verjaardag! Eentje om nooit te vergeten, tijdens ‘mijn jaar’ in het buitenland! Mijn collega Petra nam mijn werktelefoon een hele dag van me over zodat ik een hele dag écht jarig kon zijn zonder telefoontjes over transfertijden en brandend maagzuur van onze gasten.

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...