Geschreven door Melanie
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Geffen

Nieuwe Sunweb Commercial

Tijd voor een nieuw spotje
Wie kent ‘m niet; de Sunweb-reclame met de man die te gierig is om ergens voor te betalen? Samen met zijn vrouw en kind komt hij er tijdens de transfer terug naar de luchthaven achter dat alle diensten van Sunweb gratis waren! Maar het werd weer tijd voor een nieuw spotje met nieuwe acteurs en een volledig nieuw script, een script dat werd opgenomen op Ibiza!

Contactpersoon
Onlangs werd ik telefonisch benadert door ons hoofdkantoor met de vraag of ik contactpersoon wilde zijn tussen het hoofdkantoor en het productieteam met acteurs tijdens de opnames van de nieuwe Sunweb-Commercial. Afgelopen zaterdag en dinsdag heb ik de crew opgehaald van de luchthaven, hen welkom geheten en eilandkaarten en het Sunweb-informatieboekje uitgedeeld. Ik ben achter hun bus aan gereden om hen te helpen met de incheck in het hotel en heb gezorgd voor voldoende parasols en Sunweb-strandballen die ze nodig hadden tijdens de opnames.

Het script
Veel mag ik er uiteraard nog niet over vertellen maar het wordt weer een fantastische reclame! Een reclame die spoedig op tv wordt uitgezonden en waarin de standplaatshost van Sunweb centraal staat! Een leuke jonge gozer die zijn gasten vertelt over Ibiza, de hippiemarkten en die o.a. een taxi voor hen wil regelen zodat ze lekker op pad kunnen.

Er komt veel bij kijken
Er komt heel veel kijken bij de opnames van een spotje wat slechts enkele seconden duurt! Een heel productieteam wat er mee bezig is, een team wat het script bedenkt. Een script wat aan van allerlei eisen moet voldoen; het moet het online merk Sunweb goed overbrengen en laten zien wat de specialiteiten, kwaliteiten en goede service van Sunweb inhoudt. Daarnaast moet er goed worden nagedacht over de acteurs. Het moet enerzijds een grappig spotje zijn maar anderzijds ook een herkenbaar spotje. Sunweb is immers een merk wat interessant is voor een groot deel van onze Nederlandse bevolking. Daarnaast zet Sunweb Ibiza nóg beter op de kaart met dit spotje! Het woord Ibiza wordt namelijk overduidelijk genoemd met zijn spectaculaire, populaire hippiemarkten! Sunweb wil hiermee laten zien dat zij meer in huis heeft dan enkel een Turkije en Griekenland. Ik ben erg benieuwd naar het resultaat!

Binnenkort
In mijn volgende blog lees je meer over mijn werk als standplaatshostess hier in het zonovergoten Spanje!

Bon dia!

Melanie

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...