Geschreven door Anne-Margreet
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in 's-Hertogenbosch

Homecoming

Vorig weekend was het zo ver; Homecoming. Misschien herken je het wel van de films waar alle meisjes mooie jurken aan trekken en de jongens in mooie smokings. Het feest is vaak in een of andere gymzaal, en iedereen danst met elkaar. Eindelijk had ik dan mijn eigen homecoming!

Ik had een blauwe jurk aan tot op mijn knie, en samen met een heleboel meisjes hadden we ons voorbereid in mijn kamer. We hadden geen dates, dat was blijkbaar totaal niet nodig en gingen we naar de kantine, dat is waar ons dans was. Het was precies zoals ik me had voorgesteld. Iedereen zag er heel erg mooi uit! De meeste Amerikanen houden ervan om gewoon in een trainingspak naar school te gaan, maar deze avond zag iedereen er zo classy uit!

Homecoming is een event waar alle alumni terug komen naar school. Zo waren er mensen op school die van mijn school zijn afgestuurd in 1970! Crazy eh?! Er was een meneer uit Mexico die in 1955 zijn diploma hier op school heeft gehaald, en die was in een van mijn klassen om eens te zien hoe Earlham er nu, meer dan 50 jaar later eruit ziet. Met Homecoming is er ook een Homecoming game, waar er een speciale American Football wedstrijd wordt gehouden voor de Alumni en waar spelers erkend worden voor hun werk. Helaas verloren ze, maar het was heel erg interessant om mijn eerste Football match bij te wonen. Het is nogal onduidelijk hoe het spel precies werkt, maar het is leuk om te zien hoe enthousiast het hele publiek werd, en daar kunnen de cheerleaders natuurlijk niet bij ontbreken!

Dit weekend is Halloween en ik heb al mensen met groene gezichten voorbij zien komen! We hebben vanavond een feest met de hele school en ben benieuwd hoe het is!

I’ll keep you posted!

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...