Geschreven door Anne-Margreet
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in 's-Hertogenbosch

Welcome Class of 2014

Eindelijk ben ik aangekomen op Earlham College. Na een korte vlucht van Calgary naar Chicago naar Indianapolis, werd ik opgepikt door 2 meisjes die ook in mijn hockeyteam zitten. Na een uurtje rijden, en langs Wendy’s te zijn gereden voor een Milkshake (welcome to America) kwam ik eindelijk aan op school. Het was donker en ik kon nog niet zo veel zien. De eerste nacht was ik alleen, maar de volgende dag kwam mijn kamergenoot die hier niet eens 5 minuten vandaan woont. De kamer ziet er nu gezellig uit, met een Nederlandse vlag op de muur en een grote kaart van Nederland. Met een kussensloop van mijn huis op mijn bed, voelt het toch een beetje als thuis aan.

Ik maak deel uit van het hockeyteam hier, wat betekent dat we in Pre-Season zitten en dus 2 keer per dag, 2 uur trainen. Leuk en ik geniet er van. De meisjes in mijn team zijn gezellig en aardig, en het voegt iets toe aan college life.

De week hebben we veel activiteiten gehad, zoals een Amerikaanse Hans Klok, rockband, rave party, heart warming party etc. Veel ijsbrekers, en campustours. Er zitten hier 1000 leerlingen op school, een klein college, maar toch even wennen zo veel nieuwe gezichten.

Ook heb ik vandaag mijn eerste schooldag gehad. Ik had een lecture met zelfs 4de jaars, en een klas met maar 8 mensen erin. Ik doe nu GeoHazards (wat gaat over het effect van natural disasters op landen, zoals tsunamies etc), Arabisch, Invention of America (hoe is Amerika ontstaan) en Introduction to Organizations. Het is veel groter dan mijn oude middelbare school, en mensen zijn hier echt heel aardig. Ook heb ik al meteen huiswerk gekregen, zo moet ik het Arabische alphabet leren, en een 2 pagina lang essay schrijven voor vrijdag. Jep, Welcome to Earlham Class of 2014.

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...