Geschreven door Anne-Margreet
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in 's-Hertogenbosch

Heftige week

Vandaag had ik mijn eerste Midterm exam. Vaak worden er over het semester een aantal examens gehouden, en dan heb je aan het einde van het semester het ‘Final Exam’. Het was heel anders dan dat ik gewend ben. De docent was niet aanwezig in het lokaal, en als je niet genoeg tijd had gehad, mocht je later zijn kantoor binnenwandelen, je examen meenemen en het waar je maar wilde afmaken. Vertrouwen noemen ze dat.

De herfst begint er al aan te komen. De blaadjes vallen van de bomen, en ‘The Heart’, de centrale plaats van de school, ziet er mooi uit. De laatste dagen zijn best heftig geweest hier op school. Een van de eerste jaars leerlingen heeft zelfmoord gepleegd. Ik hoop dat hij blij is waar hij nu ook is. Het bracht de school samen op ‘The Heart’ waar we elkaars handen vast hielden en kaarsjes brandden. Er was een mooi stilte, en al onze gedachten waren samen. Het is vreselijk om zo iets mee te maken, vooral op een kleine school zoals een waar ik zelf op zit. Dit is helaas het echte leven en hij zal erg gemist worden hier op school.

Ook was het afgelopen weekend Familie Weekend wat natuurlijk een beetje gek aanvoelde, ook omdat het niet mogelijk is voor alle ouders hier op school te komen. Natuurlijk kwamen mijn ouders niet overgevlogen uit Nederland. Toch was het leuk om een heleboel ouders te ontmoeten, en voor hen om een blikje in het leven van hun kind te krijgen nu ze hier al 6 weken zitten. Omdat het Familie Weekend was werden er veel activiteiten georganiseerd, zoals ‘90’s party’ en een Muziek avond waar velen hun grote talenten lieten zien.

Het was een hele heftige week met ups en downs. Maar tja… daar kan ik alleen maar van leren.

Wil je meer weten over hoe het is om op een Universiteit in Amerika te zitten? Drop je vragen!

 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...