Geschreven door Cindy
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht
3

Tentamenstress

Nog 5 dagen en dan is het weer zo ver! De eerste tentamenweek van het jaar! De week waarin je mag laten zien hoe ongelofelijk slim je bent!

Met 4 tentamens verdeeld over 5 dagen staan alle activiteiten op een lager pitje zodat ik goed voorbereid de tentamens in kan gaan.

Nu is het dus tijd om de laatste restjes achterstand in te halen, de stof te lezen, vragen te stellen en vooral heel veel te oefenen! Want Informatica en Wiskunde blijven nu eenmaal bèta studies en daar haal je de meeste vakken niet door alleen maar het dictaat te lezen.

Gelukkig zijn de meeste docenten zo aardig om tentamens van voorgaande jaren online te zetten zodat je een beetje inziet hoe de formulering van de vragen ongeveer gaat. Een erg aardige docent zet ook de uitwerking op de site zodat je ook nog kan nakijken . En als de docent niet zo aardig kunnen we altijd nog een kijkje nemen op de site van de studievereniging die ook een heleboel tentamens in haar database heeft staan.

De stof leren is het halve werk want uitzoeken waar je tentamens precies gehouden worden is ook erg handig. Als je namelijk met je slaperige hoofd om half 9 ’s ochtends op de Uithof staat en blijkt dat je tentamen in de jaarbeurs is (toch zo’n 6 km fietsen) dan ben je dus mooi een half uur te laat. Goed op tijd opstaan is ook erg handig heb ik vorig jaar gemerkt, want in een half uur, opstaan, ontbijten en naar het gebouw fietsen is niet een heel relaxte manier om je tentamen te beginnen.

Nu maar eens op tijd naar bed, om straks goed uitgerust, goed voorbereid en op de goede locatie de tentamens te maken!

 
Deze blog-post is geplaatst in:
3

Reacties

Anoniem zegt:

17/11/2010 om 11:17

kan jij dat??????
dan ben je egt coolXD
ze bakt er niks van
voor tentamens heb je tog geen stress:)
ik haalde me tentamens makkelijk:D
en jij stelt je gwn aan;)

Anoniem zegt:

04/11/2010 om 12:17

Kan jij dat??? zowieso cool:P veel suc6

Anoniem zegt:

04/11/2010 om 12:15

Wajo!

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...