Geschreven door Cindy
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht
1

Eindsprint

Even tijd om adem te halen, even niets leren als ik geen college heb.

De studiemarathon moest ik skippen, want hoe handig is het om 24 uur door te halen als je de dag erna een tentamen hebt? Twee feesten zijn ook me voorbijgeschoten, want tja, twee dagen feest en de derde dag een presentatie van 30 minuten houden? Dat ging hem toch echt niet worden. Vergadering? Sorry ik ben net bedorven onder een laag aantekeningen en boeken waar ik moet uitzoeken hoe een “orthogonale projectie” ookalweer wordt berekent en waar de “stelling van Schröder-Bernstein” bij gebruikt kan worden.

De laatste paar weken zijn een megalange van de ene deadline naar het volgende tentamen, waarna er weer een andere deadline om het hoekje staat te wachten totdat deze in beeld mag komen. Plannen? Doen we nu even niet aan, als ik voor een vak een 6 moet halen en voor een ander vak een 3 dan ga ik me toch echt storten op het vak waar ik die 6 voor nodig heb!

Gelukkig is er nu een paar dagen rust. Even helemaal compleet niets doen, totdat het volgende week allemaal nog een keer begint.  Nog 2 weken, en dan begint de nieuwe periode. Dan zijn de tentamens even verleden tijd en is het gedaan met achterstallig huiswerk en onbegrijpelijke stellingen waar je nog steeds die ene vraag over moet stellen omdat je anders niet verder kan. Nieuwe periode, nieuwe vakken, nieuwe kansen!

 
1

Reacties

Anoniem zegt:

24/01/2011 om 13:58

wat een leuk blog!

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...