Geschreven door Cindy
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht
2

Een week in het leven...

Natuurlijk kan ik wel vertellen hoe al mijn vakken zijn en wat ik ervoor moet doen, maar nog handiger leek het me om jullie een overzicht te geven van hoe een gemiddelde week er bij mij uit ziet.

Maandag:

Deze dag begint om 9 uur met een hoorcollege Functioneel programmeren, die wordt gevolgd door een werkcollege van hetzelfde vak zodat je de stof die is behandeld meteen kan oefenen. Vervolgens is het alweer middagpauze en voor je het weet begint om 1 uur alweer een hoorcollege Infinitesimaalrekening, gevolgd door een hoor/werk college van Wat is Wiskunde. Als dat allemaal afgelopen is, is het alweer 5 uur. Maandagavond is voor mij vergadering en werkavond met de reiscommissie, wat betekent dat ik met mijn commissieleden samen eet, vergader en een avond achter de computers spendeer om de studiereis te organiseren.

Dinsdag:

Deze dag begint iets minder laat, namelijk om 11 uur. Ik begin hier met een hoor/werk college van wat is wiskunde. Om 1 uur begint het hoorcollege van Lineaire algebra en om 3 uur is er een werkcollege van Infinitesimaalrekening. Daarna gebruik ik een deel van mijn middag om de opgave van wat is wiskunde af te maken en om me voor te bereiden op de colleges van woensdag. ’s Avonds heb ik dansles van 9 tot 10 en daarna ga ik met wat mensen van de dansvereniging wat drinken.

Woensdag:

Deze dag is de kortste, namelijk functioneel programmeren van 9 tot 1, eerst een hoorcollege en dan een werkcollege. De rest van de middag gebruik ik om de opgaven van lineaire algebra te maken, om infinitesimaalrekening te maken en om aan functioneel programmeren te werken. Dit doe ik meestal met vrienden zodat we elkaar kunnen helpen.

Donderdag:

9 uur aanwezig zijn voor een werkcollege Lineaire algebra, gevolgd door een hoorcollege Infinitesimaalrekening en een werkcollege van datzelfde vak. Ik ben om 3 uur klaar met alle colleges, als er ’s middags een borrel is van de studievereniging ga ik tot 5 uur opdrachten maken op de universiteit, zo niet dan doe ik dat thuis. Soms is er op donderdagavond een feest waar ik dan heen ga.

Vrijdag:

Vrij! Deze dag gebruik ik om mijn kamer op te ruimen die gedurende de week in een puinzooi is veranderd. Verder gebruik ik dit ook om zo veel mogelijk inleveropgave van aankomende week af te maken zodat ik het in het weekend wat rustiger aan kan doen. ’s Middags vertrek ik meestal richting mijn ouders.

Zaterdag:

Op zaterdag heb ik een bijbaan waar ik de hele dag mee bezig ben ^_^. En soms ga ik ’s avond nog uit in mijn oude woonplaats.

Zondag:

Ander huiswerk maken wat nog afmoet en een beetje spelletjes doen op de computer. Soms ga ik ’s avonds alweer richting Utrecht omdat ik maandag om 9 uur college heb.

Dit is dus hoe mijn gemiddelde week eruit ziet ^_^, verder doe ik ’s avonds ook wel eens wat dingen met vrienden maar die zijn verder niet heel belangrijk.

 
2

Reacties

Cindy zegt:

11/10/2010 om 23:44

Hallo anoniem, ik studeer wiskunde en informatica, dit zijn dus 2 bachelors.

Anoniem zegt:

06/10/2010 om 17:33

Wat studeer je dan Cindy, wiskunde?

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...