Geschreven door blogger
Niveau onbekend
Woont in onbekend

ROZE ZATERDAG 2010 Amersfoort

Matthijs (25 jaar) werkt als surveillant in de Utrechtse binnenstad. Binnenkort start hij met de opleiding tot agent en binnen korps Utrecht is Matthijs lid van het regionale homonetwerk. Samen met andere leden van het homonetwerk liep hij mee op Roze Zaterdag.

“Op zaterdag 26 juni 2010 heb ik meegelopen in de parade van de Roze Zaterdag in Amersfoort. In de parade liepen leden van verschillende homonetwerken van de politie uit heel het land, onder de vlag van het Landelijk Homonetwerk van de politie. Meer dan 20 collega’s liepen in uniform mee in de parade. Ik vond het geweldig om te zien en te horen dat de organisatie en andere deelnemers van de parade onze aanwezigheid kon waarderen.

Daarna zijn wij met de parade door het centrum van Amersfoort gelopen onder begeleiding van muziek. In het centrum van Amersfoort stonden veel toeschouwers die naar de parade stonden te kijken. Ik kreeg kippenvel op mijn armen toen we het centrum inliepen. De mensen die stonden te kijken begonnen spontaan te klappen op het moment dat ze ons zagen. Dan blijkt toch dat het goed is dat de politie zich laat zien bij dit soort evenementen. Het geklap maakte mij trots om in uniform deel te nemen aan deze parade. Op 7 augustus 2010 is het volgende evenement waaraan deelgenomen gaat worden. Dit zal de Gay Pride in Amsterdam worden waar we met een boot ook meevaren in de parade.”

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...