Geschreven door blogger
Niveau onbekend
Woont in onbekend

Terug op het team…YES!

"Na drie maanden op school te hebben gezeten mag ik weer heerlijk terug naar mijn team…en wat heb ik dat gemist! Eindelijk al die wetkennis eens toepassen wat ik de afgelopen drie maanden geleerd heb en kijken of ik het snap. Alle studenten hebben vakantie maar ik ga eerst nog twee weekjes werken en heb dan pas vakantie. Dus dat betekent dat het rustig is op het team en je alle leuke meldingen kunt meerijden! De eerste dag was super. Ik mocht namelijk met roze maandag op de Tilburgse kermis staan voor Werving en Selectie. In een hele mooie stand van de politie om mensen te werven! Super leuk, mensen konden meteen solliciteren bij ons via internet. Erg leuk om te doen en ik heb vooral mijn ogen uitgekeken.

Ook de dagen daarna heb ik me enorm goed vermaakt. Deze dagen bestonden uit een melding van een man die van een 9 meter hoog dak was gevallen, vissers controleren, verdachte situaties, aanrijdingen en ga zo maar even door.

’s Morgens om 8:00 uur zet ik de portofoon aan en ik ben daar echt aan verslaafd. Ik heb de hele dag de portofoon bij me om niks te hoeven missen en hopen dat we wat meldingen kunnen rijden. Van het geluid van de sirene krijg ik nog steeds kippenvel!

Volgende week ga ik een weekje stagelopen bij de Vreemdelingenpolitie. Ik ben benieuwd wat we daar gaan doen, want ik heb werkelijk geen flauw idee. Gaan we bij de Chinees een inval doen, of moet ik de hele dag paspoorten controleren? We gaan het zien… Het is weer een hele uitdaging en ik heb er zin in! Het is erg fijn dat je tijdens de opleiding op veel verschillende afdelingen mee kan lopen zodat je kan zien hoe het werkt"

Manon is student bij korps Midden- en West-Brabant en is nu zo'n 3 jaar bezig met de opleiding voor niveau 4 (hoofdagent).

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...