Geschreven door manon
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Vlijmen

Volg je gevoel...

Geen zin, maar het is geweldig!

Mijn eerste stagebedrijf was een hel. Je hebt van die bedrijven die je meer gebruiken voor de dingen die moeten gebeuren, dan dat je een echte leerstage krijgt! Op mijn eerste stage moest ik de stomste dingen doen, reizen was al 2 uur en 36 minuten waarvan ik de laatste 40 minuten moest lopen omdat het in the middle of nowhere lag! Maar goed de bazin zei dat ik niet moest zeuren en daar gewoon naar toe moest gaan! Gelukkig kwam ik voor mijn eigen op en deed ik dat niet. Ik heb een mail gestuurd met de mededeling dat het niks voor mij was, de stage niet bij mijn studie paste en ik iets anders ging zoeken in overleg met mijn stagecoördinator. Op die mail heb ik niks terug gehad, ik heb helemaal niks meer van het bedrijf vernomen, erg professioneel (NIET DUS).

Snel op zoek naar een andere stage, gelukkig stond school helemaal achter mijn beslissing, dat is natuurlijk erg fijn! Ik was blij dat mijn school ook verder keek en het belang van de studenten ook echt belangrijk vond! Ik had een heel leuk ander stagebedrijf gevonden het was natuurlijk super spannend of ik zou worden aangenomen.

Ik moest ook alweer meteen beginnen anders mistte ik erg veel dagen! De ochtend van de waarheid, ik kwam aan op mijn nieuwe stage bedrijf, het was meteen leuk. Toen ik lekker aan het praten was had ik nog meer zin in deze stage! Ja, hoor ik mocht nog blijven ook, ik was aangenomen. Super blij was ik ermee en ik kon meteen de volgende dag al beginnen! Het bedrijf is echt top, ik wil jullie ook meegeven als je gevoel zegt bij het stagebedrijf dit wordt niks, doe het dan ook niet. Natuurlijk zijn er klusjes op je stage die wat minder zijn, je bent tenslotte een hele goedkope kracht. Maar er zijn bedrijven die er echt misbruik van maken, dus let daar mee op, en volg je gevoel…

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...