Geschreven door Angela
Niveau Middelbaar Beroeps Onderwijs
Woont in Ouddorp

Motivatie is ver zoeken

Jeetje, ik word eventjes helemaal gek van mezelf. Ik moet zoveel voor school doen en blijf het maar uitstellen. Dan denk ik morgen weer een dag dan ga ik het echt doen… Maar morgen heb ik weer wat anders te doen. Momenteel is mijn motivatie dus ver te zoeken en heb ik een flinke schop onder mijn kont nodig.

Het is weer om met een lekker leesboek en een kop warme thee op de bank te kruipen en daar de hele middag te blijven zitten en verder niets meer doen. En ik weet eindelijk meer over mijn fokprogramma met de skinny cavia’s. Begin januari mag ik daarmee gaan beginnen. Oh wat kijk ik daar toch naar uit!

Op mijn stage is het nog steeds onwijs leuk. Ik leer elke dag nog bij. Vandaag moest ik super vroeg mijn bedje uit 5:00 er kwam 5:30 namelijk een levering en ja dan moet je wel aanwezig zijn om die te kunnen opruimen. Dat viel wel even tegen maar toen mijn stagebegeleider en ik eenmaal bezig waren was doet ook wel weer te doen en hebben we onder het opruimen heerlijk wat gekletst. Daarna was het alweer tijd om de winkel open te gooien en ons klaar te maken voor een lange, maar vooral leuke dag.

En nu ga ik heerlijk uit kijken naar het weekend, want dan word het weer even heerlijke party time!

Tot later, Liefs Angela

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...