Geschreven door Angela
Niveau Middelbaar Beroeps Onderwijs
Woont in Ouddorp

De vakantie is weer bijna om.

Bijna is de vakantie weer om, nog twee weken genieten en dan gaat het studeren weer beginnen. Wat gaat dat toch snel en wat moet ik nog veel regelen. Mijn eerste jaar dierverzorging liep niet vlekkeloos, de opleiding was net gestart in deze provincie, dus alles was nog erg wennen, zowel voor de scholieren als voor de docenten. Gelukkig is dat nu helemaal opgelost!

In mijn eerste jaar heb ik stage gelopen bij een dierenwinkel en heb het daar ontzettend naar mijn zin gehad. Maar nu moet ik daar helaas vertrekken omdat we andere ervaringen op moeten doen, wat heel logisch is, maar wat is het vinden van een stageplaats toch moeilijk… Ik heb  in de afgelopen weken al zoveel bedrijven benaderd, maar tot nu toe zonder succes.

Maar vandaag kwam mijn reddende engel, een mevrouw van een knaagdierenopvang. Ze  kunnen altijd mensen gebruiken voor een stageplaats, dus mag ik op gesprek komen. Nu houd ik ontzettend veel van cavia’s, ratten, konijnen ect, dus hopelijk  mag ik daar mijn stageperiode van een jaar lopen. In dat jaar moet ik verschillende opdrachten uitvoeren! Overal moet ik een voldoende voor halen want dan mag ik aan het einde van het jaar mijn examen doen. Erg spannend dus.

Heb wel ontzettend veel zin om weer verder te gaan met mijn opleiding, want het is super om nu aan je toekomst te werken! Je gaat nu ergens aan beginnen waar je echt voor wilt gaan. Ik wil er niet 100% voor gaan maar wel 200%!

Nu ga ik nog heerlijk genieten van mijn vakantie en ik houd je jullie op de hoogte of het bij de knaagdierenopvang wat geworden is! Geniet nog van het lekkere weer en tot blogs!

Liefs Angela

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...