Geschreven door Angela
Niveau Middelbaar Beroeps Onderwijs
Woont in Ouddorp

Bijbaantje in de dierenwinkel

In mijn vorige blog bericht vertelde ik jullie al wat over de knaagdieren opvang. Helaas is dat niets geworden omdat dat met het reizen gewoon niet te doen was.

Inmiddels in mijn opleiding alweer vier weken geleden begonnen en ik heb een andere stageplaats gevonden. Gelukkig. In mijn volgende blog bericht zal het over mijn stage gaan!

Dit schooljaar gaan we ons bezig houden met de voortplanting van dieren en heb we een fokprogramma op moet zetten. Het moet een ras zijn wat makkelijk te fokken is, maar waar je wel een uitdaging in ziet. Ik heb gekozen voor de skinny cavia, alleen zit hier wel een risico aan ze hebben een verhoogde kans op ziektes. Heb ontzettend veel zin in deze opdracht omdat je het proces van heel dichtbij mee maakt! En je heel bewust met het dier bezig houd.

Verder heb ik een nieuw bijbaantje. Ik werk nu in de dierenwinkel waar ik vorig jaar stage heb gelopen. Wat is dat fijn om daar terug te zijn. Mijn bazin is zo’n hartelijke vrouw en kan echt met haar lachen. Ook de klanten reageren heel erg leuk. Vandaag kwam er een vrouw langs en vertelde het volgende aan Bianca, mijn bazin. ‘Wat fijn dat dat leuke meisje weer terug is, ze doet toch zo haar best om de klant zo goed mogelijk te helpen’. Was erg leuk om dat te horen zo weet je toch dat de mensen je waarderen! En dat is natuurlijk heel fijn.

De party’s zijn helaas weer over, want het harde studeren is weer begonnen. Maar de weekenden daar maken we nog een leuk feestje van!

Liefs Angela & tot blogs!

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...