Geschreven door Iris
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Middelstum

Een blog schrijven...

Net terug van vakantie, 2 weken heerlijk in Frankrijk, inbox vol met onzin! Ook een emailtje van TKMST, wat ik nog niet kende. Blijkbaar was het voorheen Schoolweb - kon ik me wel vaag herinneren... - want dat staat in de titel van de website. Of ik wel een blog wilde schrijven over mijn nieuwe 'avontuur' voor 'the next generation'.
Natuurlijk!

Ik zal eerst even vertellen wat ik deed en wat ik ga doen. En ook verder nog wat (on)nuttige details.
Ik heb dit jaar examen gedaan voor gymnasium en ik ben gelukkig geslaagd! Ik zag het ook echt niet zitten om aan het eind nog een jaar over te doen. Ik heb me in februari al ingeschreven voor Rechtsgeleerdheid in Groningen. Ik wilde eigenlijk vanaf de tweede klas al iets met rechten doen, later bleek dat de advocatuur mij erg aansprak. Nu is het nog een stapje verder, ik wil eigenlijk de politiek in. Waarom ik dan niet voor politicologie gekozen heb? Het is helaas niet in Groningen en ik kan niet uit huis, maar daarover morgen meer!

Rechten is het dus geworden en gebleven. Ik heb het grootste deel van mijn boeken voor het eerste semester al in mijn nieuwe kast staan. Morgen ga ik er een beetje verder in neuzen, maar tot nu toe lijkt het me allemaal erg interessant. Een studie waar ik wel keihard voor ga werken, want voor het voor mij toch saaie en makkelijke gymnasium heb ik vrijwel niets hoeven doen. Dat betekend overigens niet dat ik niets heb gedaan, haha!
Morgen zal ik eens een blogje posten over geld, stufi, baantjes en andere financieele zaakjes. Als je vragen hebt, laat het gerust weten!

Groetjes uit Groningen!

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...