Geschreven door Denise
Niveau Middelbaar Beroeps Onderwijs
Woont in Helmond

Van kader leerling naar mbo leerling

Jahoe ben eindelijk klaar met de middelbare school :P ben geslaagd met een kei goede punten lijst ik hoef niet klagen 2 zevens 1 acht en 1 zes jahoe.

Ik zou me even voorstellen ik ben Denise ik ben beginnend mbo student aan de opleiding food en technologie ik moet 6 september beginnen met school ik heb nu lekker nog vakantie.

Maarja das even terzijde ik heb nu grotere problemen ik kan me boeken niet bestellen en ik kan niet zonder boeken naar school. En dat is nog niet het ergste ik heb al een rooster gekregen over hoe mij eerste week eruit gaat zien en dat is alles behalve leuk. Op maandag moet ik al om 9 uur op school zijn dan heb officiële ontvangst. Dan foto`s maken en dat andere gezeik en dan heb ik ook nog lunch en dan ga ik ook nog op kamp. En op dag 2 ben ik nog op het kamp gebeuren. Maar woensdag ben ik hoogstwaarschijnlijk vrij want dan is er iets met vakrichting. Op donderdag heb iets van een lezing over hoe we les krijgen en blabla en dan ook nog een vakgroepsgerichte excursie gezellig zeg maar dat is nog niet het ergste ik heb nu al een hekel aan vrijdag 10 september dan heb ik een sportieve dag en ik ben a sportief ik kan nog niet eens goed gymmen laat staan dat.

Nou ik weet wat ik te wachten staat op mijn nieuwe school

xx denise

ik laat jullie wel weten hoe ik me eerste week heb overleeft  

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...