Geschreven door Merle
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend
1

Voorlichtingsdagen!

Ze komen er weer aan, de voorlichtingsdagen. De hele universiteit word voor 2 dagen overspoelt door studiekiezer en hun ouders en dit jaar ga ik weer helpen. Ik sta zowel vrijdag als zaterdag de hele dag op de universiteit om vragen te beantwoorden van toekomstige studenten. Dit is het tweede jaar dat ik mag helpen en ik doe op zo’n dag hele verschillende dingen. Ik begin met scannen, of terwijl ik ontvang de mensen als ze binnen komen en heb daarvoor vandaag een scancursus gehad. Meeste informatie die we kregen tijdens de scancursus was wel te voorspellen, maar ja ook de scancursus krijg ik uitbetaalt dus waarom niet…

Donderdagmiddag ga ik helpen met opbouwen. En dan denk je wat moet je opbouwen dan? Maar dat is nog best veel.. Je moet bijvoorbeeld in het hele gebouw wegwijzers ophangen anders weten mensen echt niet waar ze naar toe moeten.. Verder moet je informatie markt opzetten, met allerlei posters waar informatie opstaat en vorig jaar stond er ook een hotdogkraampje, dus wie weet moet we die dit jaar ook weer opzetten (een gegarandeerd succes, een hotdogkraampje).

Maar waar het omdraait is vrijdag en zaterdag. We mogen vrijdag lekker vroeg beginnen namelijk 8 uur en dan wordt er gecontroleerd of alles klopt, alles overal staat, beamers/apparatuur worden klaar gezet enz. en dan stromen rond 9 uur al de eerste mensen binnen en dan mag ik beginnen met scannen. Vervolgens worden er mini colleges gegeven waar ik mensen dan naartoe begeleid en verder sta ik bij de mini markt vragen te beantwoorden. En zo heb je een hele drukke dag, maar wel echt heel leuk om te doen. En zaterdag is precies het zelfde alleen na afloop ga je alles opruimen en heb je er echt een lange dag opzitten. Ik ben waarschijnlijk rond 6 uur klaar en dan mag ik zo snel mogelijk naar mijn kamer in Utrecht om mijn gala jurk aan te gaan doen, want s’ avonds heb ik mijn gala van mijn studentenvereniging, maar daar vertel ik later meer over!

 
1

Reacties

Anoniem zegt:

04/12/2012 om 09:30

Haha Dit lijkt me wel een leuke baan

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...