Geschreven door Merle
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend

Dierendag

Vier oktober, de dag van de dieren. Maar gezien dat ik op kamers zit, gaat het niet werken als ik een kat of hond in huis zou hebben. Ik ga elk weekend namelijk nog trouw naar huis als ik kan. Maar daar gaat mijn blog dit keer niet over.

Ik heb vandaag mijn eerste toets voor functioneel programmeren gehad en het ging niet zoals ik had gehoopt. Ik heb waarschijnlijk net een voldoende, alleen wou ik graag een hogere voldoende zodat ik dat cijfer kon gebruiken om het laatste tentamen te compenseren. Daar is het namelijk vorig jaar fout gegaan. Nu ik weet dat ik voor het eerste tentamen niet het cijfer heb gehaald wat ik wou halen ben ik van plan om de docent te vragen om extra opgaven, zodat ik me beter kan voorbereiden op de laatste toets en het vak dit jaar gewoon kan halen!

Verder heb ik ook een quiz gehad voor Infinitesimaalrekening A en het eind resultaat is een 7. De docent vertelde dat je door middel van de quiz er achter gekomen of je genoeg deed aan het vak. Het cijfer voor 7 stond voor prima, of terwijl ik deed genoeg voor het vak. Maar ik moet binnenkort weer even aan de slag, zodat ik weer helemaal bij loop, want binnenkort komt de volgende quiz er aan over de hoofdstuk 1 tot en met 15.

Maar vier dagen voor de quiz ben ik bij de studieadviseur geweest om haar te vragen hoe het zit met dyslexie. Ik heb namelijk dyslexie en op de middelbare kreeg ik daar extra tijd voor. Ik had hier al ervaring mee door dat ik bij informatica al extra tijd heb aan gevraagd, waarbij ik ook mijn bewijs dat ik dyslexie heb ingeleverd. Gelukkig ben ik langs gegaan bij mijn studieadviseur want ik ben er achter gekomen dat het bij wiskunde anders gaat als bij informatica. Mijn dyslexie verklaring hoefde ik niet opnieuw in te leveren, maar kreeg ik wel instructies over hoe ik me bij een tentamen voor wiskunde moest aanmelden om de extra tijd te kunnen krijgen.

Morgen kan ik gelukkig uitslapen, wat ik wel nodig heb. Een vriendin van mij gaat kijken bij Thales om te kijken of ze het leuk zou vinden om bij dit bedrijf te werken. Ik had er ook naar toe kunnen gaan maar op dit moment vind ik de college van wiskunde bijwonen iets belangrijker want anders snap ik de stof niet. En in de avond ga ik gezellig met studie vrienden bowlen en daarna met jaarclub eten! Ik laat gauw weer wat van mijn horen!

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...