Geschreven door Merle
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend
1

Vliegen!

Het is altijd al mijn droom geweest om piloot te worden, dus waarom ben ik dan eigenlijk informatica  gaan doen. Nou het begon allemaal lang geleden, ongeveer toen ik in de 4de van de middelbare zat en dat ik eens ging denken over welke studie ik eigenlijk wel wilde gaan doen als ik klaar was met de 6de.

In mijn 4de jaar op een dag kwamen mijn ouders met het idee dat omdat ze 25 jaar getrouwd worden dat we maar met zijn alleen een grote reis moesten gaan maken. Het idee was laten om naar de west kust van Amerika te gaan en daar alle nationale parken te bezoeken. Ik vond dit echt geweldig. Ik ben namelijk gek op reizen en wie wil er nu niet naar Amerika. En zo doende werd er in mijn 4de/5de jaar van de middelbare een reis geboekt naar het westen van Amerika. De dag voor vertrek werd ik helemaal zenuwachtig, want dit zou de 2de keer zijn dat ik met het vliegtuig ging. Waarbij ik van de 1ste keer helemaal niks meer wist, dus op de dag van vertrek kwam we aan op schiphol.

Eenmaal in het vliegtuig had ik het niet meer, ik vond het zo geweldig, schiphol, het vliegen, de mensen en de hele sfeer. En de vlucht maakt dit alleen nog maar beter, vooral het opstijgen vond ik zo mooi! Dus zodoende is er in die zomervakantie bij mij het idee ontstaan: IK WORD PILOOT!! En ik week niet meer van mijn plan af, niks anders vond ik leuk genoeg om te gaan doen. Dus mij ouders zeiden me, ga met de buurman mee om te kijken hoe je het vind. Dit vond ik wel een goed plan en zo ben ik met mijn buurman naar Eelde geweest om daar mijn ‘toekomstige’ studie te gaan bekijken. Ik vond het zo geweldig om het allemaal te zien, bijvoorbeeld dat je daar op campus zit of dat je les kreeg in verschillende simulators enz. mijn droom kon niet meer stuk. Ik was blind geworden voor andere studies, dit was bij nader inzien niet zo slim omdat ik geen back-up had voor als ik niet zou slagen voor de selectie. Wordt vervolgt..

 
Deze blog-post is geplaatst in:
1

Reacties

Anoniem zegt:

25/11/2010 om 00:59

ik dacht toch echt dat ik hier een blog las van iemand die informatica doet ipv iemand die piloot wil worden..

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...