Geschreven door lotte
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in groningen

de studiekeuze

Dit jaar ben ik begonnen met mijn studie Life science and technology in Groningen. Aan deze studiekeuze is heel wat voorafgegaan. Ik wou namelijk graag tandheelkunde studeren maar zoals algemeen bekend, is dit een lotingstudie. Hiervoor moet je je aanmelden en je moet ook je cijferlijst opsturen. Dit heb ik allebei gedaan, alleen heb ik geen postzegel op de retourenvelop voor de cijferlijst gedaan omdat naar mijn weten dit niet nodig was. Dit bleek uiteindelijk wel nodig te zijn en kreeg ik een brief waarin stond dat ik niet meer mee kon loten. Ook stond er dat ik nog bezwaar kon maken, dit heb ik ook gedaan maar het had geen zin meer. Dit was echt een grote domper.

Alle studies die ik verder nog leuk vond waren lotingstudies, daarom had ik besloten om Farmacie te gaan doen en dan na een half jaar over te stappen op de lotingstudie Life science and technology. Het is natuurlijk wel vreemd dat je op deze manier alsnog een lotingstudie kan doen, maargoed ik was allang blij dat het kon.

Toen begon de eerste college dag, die dag ben ik gelijk naar de leraar gestapt over hoe je precies moest overstappen. Hij vertelde mij dat ik beter gelijk over kon stappen zodat ik niks in hoefde te halen. Diezelfde dag ben ik nog vertrokken naar een andere locatie om het goede rooster te krijgen en de juiste boeken te bestellen. Ik had het geluk dat ik bij farmacie nog geen boeken had gekocht.

Toen moest ik bij Lst college gaan volgen ook al deed ik officieel nog Farmacie. Gelukkig ging dit via studielink heel makkelijk en heb ik nog een keer mijn cijferlijst moeten opsturen, deze keer met postzegel. Waardoor ik nu, na een paar weken, officieel sta ingeschreven bij Lst, het is alleen nog wachten op mijn nieuwe college kaart.

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...