Geschreven door Tamar
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht

Nu komt het toch wel dichtbij

Nu komt het toch wel dichtbij.. mijn vertrek naar Zweden. Als alles goed gaat ga ik morgen namelijk al weg voor een korte vakantie in Denemarken/Zweden, om daarna door mijn ouders te worden afgezet in Lund. (toch wel handig dat niet al je spullen die je mee wil nemen niet in 1 koffer hoeven te passen)

De introductie voor internationale studenten begint al 15 augustus en duurt gewoon twee weken lang! Ik heb samen met nog 20 andere studenten een stuk of 5 mentoren gekregen die ons in die weken wegwijs gaan maken in Lund/omgeving en alles weten van het studentenleven daar. Er zijn bijvoorbeeld trips geregeld naar omliggende steden en zelfs naar Stockholm(zo'n 500km verderop), heeeel veel feestjes en zelfs een heuse ikea-tour! Ja ze weten ons wel bezig te houden:)

Je wordt niet alleen als internationale student welkom geheten, maar ook nog eens door je nieuwe faculteit en als een erasmus student! (ik heb namelijk de erasmusbeurs gekregen voor mijn verblijf daar) Het wordt nog druk als ik naar de drie verschillende kalenders kijk met activiteiten!

Ik heb er erg veel zin in, al vind ik het ook erg spannend.... Hoe  zullen de mensen zijn, is de studie wel leuk? en ik vind het moeilijk om mijn vrienden hier zo lang te missen. (al zeggen de meesten gelukkig wel dat ze langs zullen komen:)) Eerst maar eens genieten van een kleine vakantie en dan maar zien wat het wordt!

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...