Geschreven door Tamar
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht

Stockholm

Het werk in het lab begint al aardig te wennen. De echte handigheid zit er nog niet helemaal in, maar alles gaat al veel soepeler en makkelijker dan eerst. Ik heb ook mijn eerste praktijk examen gehad; een aantal cellijnen opnieuw seeden in een lagere concentratie. En dat ging op een paar kleine dingen na goed, dus ik heb het gehaald (al was de kans klein om te zakken, we werken nu al een aantal weken in het lab namelijk).

 

 

Ik ben afgelopen weekend met een via ESN georganiseerde trip naar Stockholm geweest! Het was echt super! We vertrokken vrijdag erg vroeg uit Lund (half 7) en hebben ’s ochtends een Moose safari gedaan. Wat zijn die beesten groot zeg!! En wij met een groep slaperige studenten in een geel treintje tussen ze door rijdenJ om 5 uur kwamen we aan bij ons hostel. Het stadshostel was echt super, goedkoop en toch dichtbij het centrum en erg schoon. ’s Avonds zijn we met de hele groep uiteten geweest en daarna door naar een club. Zaterdag hebben een tour gehad met een gids door de stad. Dat maakt het toch interessanter, oude gebouwen krijgen dan ineens een verhaal en heel ander karakter. ’s Middags hadden we tijd voor onszelf en zijn we naar het Royal Palace geweest. Om daarna door te gaan naar de icebarJ we kregen allemaal een speciale cape en handschoenen. Erg gaaf om je drankje uit een glas van ijs te drinken;) savonds weer door naar een andere club, maar wij (mijn kamergenoten en ik) hebben het niet laat gemaakt want wat kun je moe worden van het bekijken van een stad!

De terugreis was iets minder, de bus hield er namelijk mee op en we hebben 3 uur moeten wachten op een nieuweL Al met al is stockholm een geweldige stad. Alles is erg open, schoon en gezellig. Ik wil zeker een keer terug, want heb lang niet genoeg gezien in die ene dag.  

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...