Geschreven door Tamar
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht

Labreports

Cell and tissue culture is echt een interessante cursus, maar ik ben ook wel blij dat het nu bijna voorbij is. Dagen in het lab en reports schrijven begint ook een keer te vervelen. Het schrijven van labreports wordt nu wel steeds makkelijker, we doen er veel minder lang over en ons laatste report leverde volle punten op! Toch fijn om te zien dat er vooruitgang in zit. :)

We zijn nu begin met het afronden van ons Own Project. We hebben een vrij nieuwe drug getest op verschillende cellijnen en we moeten er met zijn zessen nu een report en een presentatie over maken. Ik vind het echt interessant, want we zijn de eerste 'onderzoekers' die tot nu toe deze drug op deze pancreas cellijnen test. Het is een nieuwe drug die eventueel kan gebruikt worden in de behandeling tegen kanker. Een actueel onderwerp en de resultaten waren in ons geval positief, dus wie weet worden er nu wel veel meer onderzoeken mee gedaan in een groter lab!

Verder hebben we nog een examen over een week, ik heb echt geen idee hoe ik daar goed voor kan leren... Ik denk dat doordat we in het lab hebben gewerkt en alles al zovaak hebben gedaan je ook al veel weet. Maar ik ben bang dat als ik het tijdens zo'n tentamen in het Engels moet gaan uitleggen het niet goed overkomt. Ik ben altijd zenuwachtig voor tentamens, hoe goed ik ook geleerd heb of hoe weining het ook maar meetelt. Wha hopelijk gaat het allemaal goed komen, maar tot die tijd nog even flink blokken en stressen helaas :(

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...