Geschreven door Tamar
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht

Start!

Mijn Master is alweer volop begonnen. Het is al week 3, maar ik ben er nog niet helemaal bij. Gelukkig is het tot nu toe vrij veel herhaling, al is de extra literatuur wel nieuw en pittig... Het is ontzettend snel gegaan allemaal! Ik heb binnenkort mijn bachelor diploma uitreiking en heb uiteindelijk een 8.2 gekregen voor mijn scriptie.

Daarna nog even vakantie gevierd en nu weer vol aan de bak. En dan meteen ook vol! Dagen van 9 tot 5 en daarnaast wordt er verwacht dat je erg veel leest... Maar daar heb ik nu even de tijd niet voor^^ Ik ben begonnen met een cursus trompet en buikdansen en laat ik allebei nou leuker vinden om te doen dan studeren ;) Trompet is echt lastig om te spelen! Je moet je zo bewust worden van wat je allemaal doet met je lippen en wangen en ondertussen noten lezen en de juiste toon houden. Gelukkig is het zo leuk om te doen en dus niet erg om te oefenen. Bij buikdansen vind ik de muziek ook erg leuk en de nieuwe groep is volgens mij gezellig.

 

Ik ga nu toch even aan de studie, we zijn vandaag eens iets eerder vrij en morgen wordt een onderwerp besproken dat ik ook lastig vind: het visuele systeem. Eens kijken of de opgegeven artikelen, hoofdstukken en andere stukken wel goed te lezen en te begrijpen zijn! En niet vergeten om ook nog een samenvatting te schrijven over het symposium van afgelopen week! Mijn hoofd loopt zo om van dingen die ik eigenlijk moet doen dat ik soms echt niet meer weet waar te beginnen! Maar die samenvatting maken en wat lezen lijken me een goede start!

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...