Geschreven door Tamar
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht

Internship

Alweer drie maanden voorbij van mijn eerste internship! Dit is mijn grote stage van negen maanden en de tijd gaat snel! Ik begin het praktische werk in het lab al aardig onder de knie te krijgen en doe de meeste immuno- en In Situ-kleuringen zelfstandig. Er valt nog zoveel te leren, te perfectioneren. Want dat het 1 keer goed gaat is geen garantie voor de volgende keer helaas. Wel erg fijn om te merken dat je ook veel leert in die maanden. Ik voelde me in het begin zo onhandig, ik kon niets in een keer vinden en er gingen wel eens dingen verkeerd;) Niet erg natuurlijk, maar het is fijn om te merken dat het nu stukken beter gaat, ook beter voor je zelfvertrouwen.

Ik zou nog wel meer moeten/willen lezen. Daar moet ik de komende weken ook meer tijd voor in plannen. En naast mijn stage moet ik ook nog wat seminars bezoeken (en er een samenvatting van maken als onderdeel van mijn Master) en wil ik ook nog een vak gaan volgen... Plannen, plannen, niet mijn beste eigenschap maar wel echt noodzakelijk wil ik deze negen maanden zo goed mogelijk benutten en echt iets kunnen afronden.

Mijn tweede stage (van zes maanden) wil ik graag in het buitenland doen, maar ik heb nog geen concreet lab of onderzoeksonderwerp op het oog. Ik vind het erg lastig om daar een beslissing over te maken. Ik zit nog midden in mijn eerste stage en vind heel veel verschillende onderwerpen interessant. Wordt het iets met immuniteit, stamcellen, weefselkweek of meer gedrag? Dingen om me later druk over te maken vind ik nu, maar dat later komt steeds dichterbij helaas :(! Ik ga binnenkort eens de tijd nemen om via internet onderwerpen en labs op te zoeken en ik kan mijn begeleider natuurlijk ook nog eens vragen! ( En het deze keer ook echt doen:P!)

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...