Geschreven door Tamar
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in Utrecht

werkwerk

Nog steeds bezig met stage! Ik werk nu veel zelfstandiger, maar soms is de motivatie een beetje weg. Dan kijk ik naar buiten en dan wil ik het liefst lekker buiten in het zonnetje gaan zitten met een boek op schoot. Gelukkig is het nu vaak ook nog lekker weer na mijn stage en kan ik lekker nog even in het zonnetje hardlopen of in het park zitten met vrienden.

 

Ik ben nu opzoek naar een baantje voor in het weekend/eventueel ook ’s avonds door de week. Mijn laptopscherm hield er namelijk laatst ineens mee op. Ik kon nog steeds heel vaag mijn achtergrond zien, maar kon er dus niet meer mee werken. Gelukkig heb ik een tweede scherm waar ik mijn laptop op aan kon sluiten, maar daardoor werd het wel meer een computer en zat ik dus op mijn stage zonder laptop... Het goede nieuws, het kon gerepareerd worden. Het was alleen wel een duur grapje en het is niet leuk om mijn spaargeld aan dit soort dingen op te zien gaan. De hoogste tijd voor een nieuwe zoektocht naar een bijbaantje. Ik heb nu wat sollicitatie brieven verstuurd en hoop snel ergens wat van te horen. Nog even afwachten dus want ik hoor de laatste tijd vrij veel negatieve verhalen van vrienden die op zoek zijn naar een bijbaan. “We” (22-jarigen) zijn toch vaak te oud om als verkoopmedewerker te werken of in de bediening en soms willen ze alleen mensen die minstens 12 uur per week werken. Wat erg lastig is nu ik al meer dan 40 uur per week met mijn stage bezig ben en ook nog een sociaal leven probeer te onderhouden.

Ik heb nu gesolliciteerd bij een stichting die o.a. weekendopvang voor autistische kinderen organiseert. Wel het hele weekend hard aan het werk, maar verder geen doordeweekse verplichtingen. Verder lijkt me het ook een erg uitdagende en bevredigende baan! Echt een supergoed initiatief vind ik het. Helaas heb ik helemaal geen ervaring op dit gebied, maar hopelijk kan ik het op deze manier opdoen.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...