Geschreven door Martina
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Heerlen

Vrijetijdsmanagement erg populaire opleiding

Even bijkomen in een vakantiepark, een dagje shoppen en een terrasje pikken in een gezellige stad, een wandeling of een fietstocht maken in een mooi gebied, een attractiepark bezoeken, een popconcert of dansfestival ….. Allerlei vormen om je vrije tijd te besteden. Of zoals de professional vrije tijd noemt: leisure.

Eén kwart van hun beschikbare inkomen besteden mensen aan vrijetijdsuitgaven. Ook bedrijven besteden grote bedragen aan bijvoorbeeld beurzen, congressen en bedrijfsevenementen. 

Succesvolle branche dus, vrije tijd.
En het mooiste is dat mensen altijd manieren blijven zoeken om hun vrije tijd op een leuke manier door te brengen. Lucratief & tijdloos!

Vrije tijd vergaat niet! Daarom ook zeker niet gek dat studies zoals vrijetijdsmanagement nog altijd razend populair zijn. 

Persoonlijk kan ik iedereen aanraden gewoon te gaan voor de studie en/of baan van je dromen, en je (nog) niet druk te maken over de toekomst! Ook ik ben destijds gegaan voor de HBO opleiding Facility Management aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen, waarna ik in het 2e jaar koos voor de richting Event, Leisure & Sportmanagement. 

Als afgestudeerde van het profiel Event, leisure & sportmanagement ben jij de specialist die het consumenten gemakkelijker en aangenamer maakt hun vrije tijd door te brengen. Ook ben je de specialist voor het ontwikkelen en organiseren van events voor de zakelijke markt. Jij organiseert niet alleen, je peilt wat je potentiële opdrachtgevers willen, je maakt de financiële planning of je voert de evaluatie uit. Kortom: je ontwikkelt producten voor klanten in de leisuremarkt en de zakelijke markt. Je organiseert die van begin tot eind. En dan op zo’n manier dat de gast de tijd van zijn leven heeft.

Ik werk inmiddels alweer twee jaar met in een hotel/kasteel wat ook gereserveerd kan worden voor congressen, vergaderingen, familie reünies etc, met erg veel plezier! 

Ik wil dan ook iedereen op TKSMT laten weten, recessie of niet, er zit TOEKOMST in vrijetijdsmanagement!!!

Wil je meer weten over de HBO opleiding Facility Management (ook wel FM genoemd)? Dan kan ik je zeker aanraden eens te kijken op de website www.go4fm.nl

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...