Geschreven door Danielle
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend

De studiemarathon gaat beginnen!

Nog een uurtje en dan is het zover: de studiemarathon begint! Ik ben er heel wat uren bij en zal jullie op de hoogte houden via deze blog.

Wat is de studiemarathon? In Utrecht, Groningen en Amsterdam wordt er 3x 24 uur gestudeerd. Er zijn colleges van hoogleraren, politici en studenten. Waarom? Om duidelijk te maken hoe mooi ons onderwijs is. Hoe ontzettend veel kennis er is. Dat studenten wel degelijk gemotiveerd zijn en zelfs 24 uur per dag college willen volgen. En vooral om duidelijk te maken dat de bezuinigingsplannen van het kabinet niet door mogen gaan, want dan zal de kwaliteit van ons onderwijs omlaag gaan.

Om 9 uur gaan we in Utrecht van start, om morgenochtend het stokje door te geven aan Groningen. Kom je ook kijken? Iedereen is welkom! En mocht je niet in de buurt van Utrecht, Groningen (morgen) of Amsterdam (overmorgen) wonen: er staat een livestream op www.studiemarathon.nl. Daar vind je ook het volledige programma.

Tot de volgende update, dan zal ik vertellen hoe alles van start is gegaan met een college van Jacqueline Cramer, oud-minister en hoogleraar in Utrecht.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...