Geschreven door Danielle
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend

Een volle collegezaal… om half elf ’s avonds

Vanmiddag heb ik nog tot vier uur colleges bijgewoond, voordat ik even pauze heb genomen. Even naar huis, slapen, eten, vergaderen en toen weer terug. Tot mijn verbazing was het drukker dan ooit. Eén ding was niet veranderd: er liepen nog steeds cameraploegen rond (dit keer van BNN, mét Filemon Wesselink).

Dit keer konden er écht mooie plaatjes geschoten worden: de collegezaal zat overvol bij colleges van Danny Mekic (student, docent, ondernemer, jurist, mediator en wat doet hij niet nog meer); prof. Dr. Kees van den Bos (over sociale beïnvloeding) en de decaan van het University College. Je gaat dan in anderhalf uur van individualisering naar concentratiekampen en weer terug naar de diplomafabriek. Tijdens dat laatste college kwam Filemon nog even binnenvallen met z’n cameraploeg. Filemon is trouwens best klein. En heel veel meisjes gaan zich opmaken (in een collegezaal, ja) als ze horen dat hij eraan komt.

De colleges blijven ontzettend leuk. Twijfel jij nog wat je wilt studeren? Ga dan vooral de komende dagen nog kijken in Groningen en Amsterdam! En woon je ver weg, kijk dan op de livestream op www.studiemarathon.nl. Colleges uit alle richtingen komen voorbij. Ik vond Geneeskunde verrassend interessant en weet nu echt zeker dat ik niets heb met globalisering. Leukste tot nu toe vond ik ‘economie van het onderwijs’, misschien moet ik toch nog maar een andere studie gaan doen… Oh nee, ik ben al langstudeerder.

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...