Geschreven door Anouk
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Groningen

Eindelijk...

Nou daar zitten we dan! Na weken van stress, slapeloze nachten en liters koffie. Het eerste college is krap een kwartier bezig, Gert-Jan Lankhorst (CEO GasTerra en voorzitter van de Raad van Toezicht van de Hanzehogeschool) vertelt vol passie over zijn vakgebied. Het is zeker geen vrolijk begin, met nog een jaar of vijftig aan gasvoorraden moet er snel verandering komen in ons verbruik! Niet alleen het onderwijs verdient aandacht…

Maar eerst even een terugblikje naar hoe het allemaal begon. Voor mij was dat op een steenkoude zaterdagmiddag aan het begin van de kerstvakantie. Vriendlief had weer iets bedacht met zijn oud LAKS-vrienden. Met een skypeverbinding met Utrecht, ingevlogen actievelingen uit Amsterdam en een paar enthousiaste Groningers begon het allemaal. Die vergadering werd besloten dat die 72 uur durende marathon mogelijk was. Die bekende twinkel in onze ogen bleef niet lang uit en wij stortten ons er vol goede moed in. In eerste instantie zou ik er niet al te veel mee bezig gaan maar ik kon het niet laten mij er tegenaan te bemoeien. Dus al vrij snel zat ik er midden in en bedacht ik tijdens ontbijt, lunch en diner mogelijke gastsprekers, promotieacties en cateringmogelijkheden (college maakt hongerig tenslotte).

Dan kom je er toch achter dat Groningen Amsterdam niet is. De afstand Amsterdam-Groningen blijft toch (psychisch) langer dan andersom. Na 400 mails, 3000 telefoontjes en 10.000 smeekbedes was dan gisteravond om elf (!) uur het programma rond. Wij hebben mensen gevonden die zo gek zijn om ook nog om 2 uur ’s nachts les te gaan geven! 

Nu zitten we hier dan. Langzaamaan druppelen steeds meer mensen binnen, want tja, negen uur 's ochtends is toch wel erg vroeg... Gezien het grote succes in Utrecht hebben wij alle hoop dat ook hier de studenten in grote getale zullen langskomen!

Uiteraard hou ik jullie de komende 24 uur op de hoogte!

Voor nu: Utrecht, slaap zacht, jullie hebben het verdiend!

Ik ga weer opletten...

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...