Geschreven door Anouk
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Groningen

De helft and still going strong :D

12.5 colleges later zit ik nog steeds op mijn plekje, wellicht iets minder scherp maar zeker nog aanwezig!!! De afgelopen uren heb ik van alles geleerd, zeer divers: van rustig ademen kun je beter presteren op tentamens, er zijn zeker overeenkomsten tussen politiek en theater, je spieren kunnen alleen maar trekken en niet duwen, Iran werd de eerst jaren gesteund door het westen voordat ze de grote vijand werden. Of terwijl, meer informatie dan een mens in een dag kan bevatten, ik durf dan ook te stellen dat ik inmiddels ongeveer de helft van de opgedane kennis ben vergeten...

Maar het is leuk, o zo super leuk! Zo divers en ieder onderwerp is weer zo interessant daarnaast heeft iedere gastdocent zo goed zijn best gedaan! Ook de deelnemende studenten luisteren geïnteresseerd, iedereen zet zijn beste beentje voor!

Gelukkig is er daarnaast ook gezorgd voor ons natje en droogje, pizza's in de collegebanken, dat heb ik nog niet eerder gedaan... Iedereen doet gezellig mee, koude pizza's, warme cola uit slappe plastic bekertjes, het maakt allemaal niets uit!

Maar nu begint het pas echt, de tropenuren... Ik denk nu dat het vanaf ongeveer 3 uur ontzettend taai gaat worden. Ik benijd de gastdocenten niet die deze ingedutte studentjes moeten wakker houden/maken.

Het is hier nu behoorlijk rustig, echter weten we al dat om een uur of één een grote groep de kroeg zal verlaten om zich bij ons te voegen. Het klinkt alsof het een hele gezellige boel gaat worden!

Al met al heb ik er zin in, ik hou jullie op de hoogte!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...