Geschreven door Anouk
Niveau Hoger Beroeps Onderijs
Woont in Groningen

Alles voor de toekomst

Nog een kleine anderhalf uur op de teller en ik ben OP! Niets meer waard, zelfs typen kost moeite. Heus een avondje stappen is toch van een heel ander kaliber... Desalniettemin is het prachtig! We zijn met een groep van 20 diehards en zijn inmiddels elkaars steun en toeverlaat geworden. Wij lullen elkaar de moeilijke uurtjes door en zoeken samen de kou op buiten om maar wakker te worden. Daarnaast vreten we ons collectief vol aan gefrituurde snacks. Als mijn aderen niet dichtgeslibd zijn weet ik het ook niet meer. Maar ja, alles voor de toekomst!

Ik droom af en toe stiekem even weg bij de gedachte aan mijn warme bedje in mijn donkere huisje. Echter halen de goede colleges mij weer gauw bij de realiteit. Die realiteit betekent harde stoeltjes en schuine tafeltjes (zelfs je koffiekopje glijdt weg). 

Mijn medeorganisatoren lopen rond alsof we net begonnen zijn. Mijn dramatisch gekreun wordt niet echt beantwoord. Waar halen mijn mannen het vandaan? De Red Bull is al een paar uur op en ook de broodjes zien er ongeveer net zo uit als ik. Hebben zij permanent een energievoorraadje ter beschikking? Ik denk dat het een kwestie is van veel en hard praten. Is het niet om jezelf wakker te houden dan heeft de rest van de omgeving er wel wat aan.

Ik ga me opmaken voor het laatste college, nog even plassen dan gaan we weer!!! 

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...