Geschreven door Karim
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend

Oktoberfest Brussel style

Alle dagen feest.  Zo kan ik het begin van het nieuwe academiejaar in Brussel samenvatten. Van studeren is nog niet echt veel terechtgekomen, maar dat is niet erg. In Brussel is oktober nu eenmaal een maand waarin de TD’s (Thé Dansants), campusfeestjes en stadsoptredens elkaar in hoog tempo opvolgen. Zo was er Brussel Brost, de campus tour en, on top of the bill, Kick-off the campus. Het is als of je in Oh Oh Cherso zelf meespeelt; van de ene party naar de andere!

In de eerste week heb je hier de openings-TD. Een afspraak die niemand wil missen, want je ziet er al je kotvrienden (vrienden die ook op kamers zitten of course) terug na een lange zomervakantie. Je merkt ook meteen dat iedereen z’n hoofd naar feesten staat voor de volgende weken. Gelukkig zit de eerste week nog niet volgestouwd met hoorcolleges…

Op feestjes in Brussel wordt altijd gezorgd voor uitstekende muziek. Brussel Brost, dat plaatsvond in de derde week van het academiejaar, is daar een goed voorbeeld van. Werkelijk alle muziekstijlen werden er in de mix gegooid tijdens een  te gek feestje. Het hele feestterrein is dan ook bezaaid met kraampjes waar je helemaal uit je bol kan gaan, bijvoorbeeld met karaoke. En het beste van al: alles is er gratis. Mooi meegenomen dus!

De oktobermaand is voor een student in Brussel eigenlijk de mooiste tijd van het jaar. Met de campustour ga je ook langs de Fuse, een van de leukste discotheken van België, en op Kick-off the campus vloeit het Belgisch bier rijkelijk (warning: don’t drink too much want Belgisch bier gaat te gemakkelijk naar binnen). Een mooie manier om het jaar te starten, zeg nu zelf. En toch denk je dan ergens in een klein plekje van je hoofd: in december zal ik wel anders piepen, ha.

Maar eerst is er nog november. Dan vindt het herfstkamp plaats voor laatstejaars leerlingen die de campus willen komen ontdekken. En in november is er vooral Saint V, het meest bizarre maar onwijs leuke studentenfeest dat ik ken. Maar om te weten te komen wat ik daar precies mee bedoel, zie je in mijn volgende blog, so keep on following!

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...