Geschreven door Lisette
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend

Hoe kan dat nou?

Donderdag 14 juli was echt de vreselijkste dag ooit. Ik heb nog nooit zo in spanning gezeten. Het was de dag van de lotingsuitslagen. En aangezien ik ingeschreven stond voor Geneeskunde was dit de dag des oordeels. Mn examenuitslag verbleekte hierbij. Eigenlijk was dat niets... ik wist namelijk dat ik geslaagd was. Dat loten daarentegen...

Met knikkende knieën zag ik de brief aankomen. Na een hele dag stress was daar eindelijk die envelop. Bleek toch eens dat ik INGELOOT was! Ik ben echt nog nooit zo blij geweest, tranen van vreugde stroomden over mijn wangen. Ik had niet gedacht ik zo blij zou kunnen zijn. Nu, dagen later, zeg ik nog steeds om de zoveel tijd tegen mijn moeder: "weet je hè? ik ben ingeloot!"

Na wat ruziën met Studielink (op één of andere manier kun je die site niet bezoeken of het loopt wel ergens vast...) is het me wel gelukt om het inschrijvingsverzoek helemaal te regelen. Ik ga gewoon Geneeskunde studeren. Het is nog niet helemaal doorgedrongen. Nog steeds denk ik af en toe aan mijn tweede keuze. "Als ik nou uitgeloot ben is dat ook nog wel leuk..."

Ik heb er enorm veel zin in, voor je het weet zit ik in Groningen en begin ik aan mijn eerste college's. Dan hoor je weer van me!

 

Liefs,

Lisette

 
Deze blog-post is geplaatst in:

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...