Geschreven door Lisette
Niveau Wetenschappelijk onderwijs
Woont in onbekend
1

Boeken

Hallo,

Ik ben gesetteld in mijn kamertje, heb de eerste introductiedag van de opleiding gehad en toen moest ik gisteren mijn boeken komen ophalen. Heel aardig van Panacea (de studievereniging van Geneeskunde), die hadden de boeken al besteld voor ons. Wij moesten alleen even aanvinken wat we wilden hebben en dan komen ophalen. 

maar dat ophalen...

Het begon al dat ik alleen in Groningen zat, mijn ouders niet in de buurt waren, dus ik moest wel ze zelf op gaan halen. Na wat afwegen besloot ik mijn trolley te pakken en met de bus te gaan. Dus ik met een lege trolley op pad. 

Ze kwamen aanlopen met een stapel boeken waar ik al bijna steil van achterover sloeg. De moed zonk me al in de schoenen, voordat ik ├╝berhaupt op pad was gegaan.

"Dat is dan 1027 euro."

Nou echt, ik heb nog nooit zo'n groot bedrag gepind en ik denk ook niet dat het in de nabije toekomst nog een keer zal gebeuren. Een rib uit mijn lijf. Ik ben wel blij dat mijn ouders dit sponsoren, ik hoef alleen maar tussenpersoon te zijn. Wat een boel geld, voor 17 boeken! Dat is bijna 60 euro per boek! Die boeken moeten wel heel goed zijn, willen ze dit geld waard zijn...

En toen begon de terugreis. Met een trolley die bijna door zijn wieltjes zakte ging ik terug. Natuurlijk was er geen andere weg dan de trappen bij de voorzijde van de faculteit af te gaan met die 40 kilo wegende koffer. Een paar mensen die stonden te roken keken me meelijdend aan. Die koffer moest de bus nog in, ook een feestje. En natuurlijk was het stampvol in de bus, waardoor ik helemaal opgepropt stond en heel druk bezig was, de overeind staande koffer niet op iemands tenen te laten vallen. 

Met een dubbele hernia kwam ik thuis. Volgens mij heb ik volgend jaar nog spierpijn. En dan begint het weer opnieuw?

 

Liefs,

Lisette

 
Deze blog-post is geplaatst in:
1

Reacties

Anoniem zegt:

09/09/2011 om 16:49

Pfff... da's niet niks, voor een half omgehakt bos. Geneeskunde nog niet gedigitaliseerd?

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...