Geschreven door Sascha_1
Niveau onbekend
Woont in onbekend

Sascha van Lieshout (IVA Hogeschool ’08): “Dinsdag ging ik praten bij Kroymans, op woensdag kon ik beginnen”

Sascha van Lieshout heeft een droombaan. Hij werkt bij Kroymans als verkoopadviseur van Aston Martin. En dat niet alleen, hij is gek op het merk en doet graag marketing-acties en contacten met de pers.

“Het is een prachtig merk. Engelse auto’s zijn toch wat ‘gezelliger’ dan Duitse. En de vakmensen die in Engeland zitten... Mensen die houtpanelen kunnen maken, of met de hand leer kunnen stikken. Wist je dat Aston Martin na de oprichting in 1913 vijf keer failliet is gegaan? Steeds weer zijn er investeerders gekomen die het zagen zitten. En de werknemers worden ook elke keer weer aangenomen. Ze zijn heel trots op hun oer-Engelse bedrijf.”

Sascha koos voor de IVA nadat hij drie jaar had rondgezworven in verschillende studies. Hogeschool IVA is in de basis gelijk aan de studie Commerciële Economie die hij eerder had gedaan. “Maar de organisatie is op de IVA veel beter. En de manier van lesgeven is anders. Voorbeelden sluiten beter aan bij de praktijk.”

Hoe kwam hij bij Kroymans terecht? “Via de IVA ontmoette ik iemand die wist dat ze bij Kroymans een medewerker zochten. Op een dinsdag ging ik erheen, helemaal zenuwachtig. Op woensdag begon ik, met m’n dasje omgeknoopt. Leve het IVA-netwerk!”

Dat netwerk onderhoudt hij nog steeds. “In Driebergen en Doorn lever ik auto’s voor evenementen. En als de IVA een Aston Martin wil lenen voor een foto, dan kom ik er eentje brengen. Altijd leuk om weer op het schoolterrein te komen.” Het is even stil. “Hm. Ik lijk wel een reclameplaatje voor de IVA. Maar ik ben er gewoon heel enthousiast over!”

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...