Geschreven door Per
Niveau onbekend
Woont in onbekend

Als IVA voorlichter legde ik de basis voor wat ik nu doe

Per Peschar had altijd al een passie voor alles wat reed. Als student runde hij met een paar vrienden een wasstraat met autopoetsbedrijfje. Aan wachtende klanten deelden ze koffie en gevulde koeken uit. Bij die ondernemende en servicegerichte ideeën sloot de IVA prima aan. 

Per: “Na een gesprek met de voorlichter wist ik dat ik dit wilde. Vijf dagen per week de hele dag in de schoolbanken. Twee jaar hard werken, maar wèl heel efficiënt. Ik mocht tijdens de AutoRAI op de IVA-stand staan. Een geweldige tijd, mensen enthousiast maken en bouwen aan relaties. Ik voelde me er als een vis in het water. In die tijd is de basis gelegd voor het werk dat ik nu doe.“ 

Dat Per zich op zijn gemak voelt in het contact met mensen, blijkt wel uit zijn carrière. Van de IVA-vacaturebank kreeg hij een tip om tijdelijk assistent PR bij Audi-importeur Pon te worden. Daar kon hij doorstromen tot product manager, maar omdat hij het contact met de buitenwereld miste, hield hij oren en ogen wijd open voor zijn droombaan: PR-manager aan het hoofd van een groot merk. Op die plek zit hij nu – en hij is er blij mee. 

En wat rijdt hij zelf, met om zich heen al die spannende innovaties van Mercedes-Benz? “Een twintig jaar oud model uit de S-klasse,” vertelt Per met een brede grijns, “zelf uit Zwitserland opgehaald, 140.000 kilometer op de teller. Heerlijk toch?”

 

Er zijn nog geen reacties op dit onderwerp.

Laat een reactie achter

Registreer of log in om te reageren.

Filter blogs

Login
Close
Log in of maak een profiel aan
Mijn algemene gegevens
Mijn profiel & voorkeuren voor opleidingen
Mijn favorieten
Mijn brochures
Mijn blogs
Close
Brochures
Close
Open dagen
TODO :: Order subscription form here...